Veeeeeee hamileyimmmmm

Suan 7 haftalik ama geriden gelio gec döllenmeolmus heralde. Bnm de son adet tarihi 1 agustos .ayni sayilirz.adetin ilk gunu kbl edilir cnm.kalbini duydun mu???

Booll bol dinlen egilme cok gezme asitli sagliksz seyler yeme arabaya da cok saat binme bssta nasil giderse sonu da guzel olur :)

Suan 7 haftalik ama geriden gelio gec döllenmeolmus heralde. Bnm de son adet tarihi 1 agustos .ayni sayilirz.adetin ilk gunu kbl edilir cnm.kalbini duydun mu???
Dün doktora ciktim. Kese görünmüyor henüz cok yenidir dedi. 20 ve 25 günlükmüs...
Ama gebelik kacinci haftada söylemedi. Zaten agizindan kerpetenle laf aldim. Ilk gebelik bide insan biraz anlatir dimi :D

Booll bol dinlen egilme cok gezme asitli sagliksz seyler yeme arabaya da cok saat binme bssta nasil giderse sonu da guzel olur :)
Canim 1 hafta daha bu söylediklerinin hepsini yapmak zorundayim :D izindeyim su anda istanbulda.
Asitli ve fast food hayatimda zaten yok ama onun haricinde gezme var. Ve pazar günü arabayla isvicreye eve gitmek zorundayim yaklasik 20-25 saat. Ama 2-3 saatte bi mola verip 10 dakika yürüyüs yapicam insallah

Canim 1 hafta daha bu söylediklerinin hepsini yapmak zorundayim :KK70: izindeyim su anda istanbulda.
Asitli ve fast food hayatimda zaten yok ama onun haricinde gezme var. Ve pazar günü arabayla isvicreye eve gitmek zorundayim yaklasik 20-25 saat. Ama 2-3 saatte bi mola verip 10 dakika yürüyüs yapicam insallah
Dikkatli kullanin sarsmadan arabayi insallah ii gecer yolculuk:) kalp atislarini duydunuz mu cnm

Dün doktora ciktim. Kese görünmüyor henüz cok yenidir dedi. 20 ve 25 günlükmüs...
Ama gebelik kacinci haftada söylemedi. Zaten agizindan kerpetenle laf aldim. Ilk gebelik bide insan biraz anlatir dimi :KK70:
Hah simdi okudum. Evet dr cok onemli ya ben de cok cektm ama suan cok ilgili bi dr buldum. Erkek dr lar cok ilgililer ya bnce erkek dr bul:)))))

Dikkatli kullanin sarsmadan arabayi insallah ii gecer yolculuk:) kalp atislarini duydunuz mu cnm
Hayir canim doktr kücük bi kararti gördü sadece ama kese görünmüyor henüz dedi.
Sonnadete göre 7+5 ama beta degerinde göre 3 haftsligim :D

Hayir canim doktr kücük bi kararti gördü sadece ama kese görünmüyor henüz dedi.
Sonnadete göre 7+5 ama beta degerinde göre 3 haftsligim :KK70:
Kiz merveee 3 haftalik die bisi olmazz anacim 5 haftalik denir:))))))) 5haftada kese falan gorulur bidaki haftaya kalbini duyarsin bnm de ole olmusstu sen gb dr kucuk falan deyince bi suratim dustu snra yine gittim kalbini duyduk

Kzlar ben kan testi yaptrdm bi poliklinik te. negatf cikti dedi ordaki bi bey deqerim kac dedim bz deqere bakamiyorz sadece pozitif mi negatif mi ona bakiyorz dedi kagit falan hc bsey yk peki deqere bakmadn nasil kan testi yapabiliyr ben anlamdm

Kzlar ben kan testi yaptrdm bi poliklinik te. negatf cikti dedi ordaki bi bey deqerim kac dedim bz deqere bakamiyorz sadece pozitif mi negatif mi ona bakiyorz dedi kagit falan hc bsey yk peki deqere bakmadn nasil kan testi yapabiliyr ben anlamdm
Degere bakmasi lazim

Back
X