Vefasız insanlar

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.500
43.998
798
İyi geceler hanımlar

Uyku tutmayınca kafama takılan konuyu sizinle paylaşayım dedim . Nisan ayından beri iş arama sürecindeyim belirli dönemler de çok kasmadım. Yurt dışı planlarım oldu gezdim tozdum dinlendim derken bu süreçte de tabi bir yandan iş arayışında bulundum. ( hâlâ iş arayışı sürecim devam ediyor ya ) Whatsap üzerinden kurulan bir ilan grubunda 40 lı yaşlarında bi kadınla tanıştım. Aynı ilde yaşıyoruz semtlerimiz farklı.
Bu süreçte ben ilan sitelerini daha aktif kullandığım için ona yakın semtte ki ilanları iletiyordum başvursun diye. Ve diğer yandan da destek oluyordum. Çok fazla mülakat süreci yaşamamış son çalıştığı yerde +10 seneden fazla çalıştığı için iş görüşmesi deneyimi fazla olmadığı için ve benim de Ik deneyimim olduğu için destek veriyordum ona. Manevi olarak. O bir yerle anlaştı ilk günler hep sordum nasıl gidiyor diye. Bende bu süreçte bir yerle anlaştım ancak verilen pozisyon sözüyle işe başladığımda karşılaştığım pozisyon farklıydı. Ayrılacak denilen kişi( yerine ben geçecektim ) Ayrılmaktan vazgeçti denildi bu durumda da ben orada daha fazla çalışmak istemedim. Balık baştan kokar hesabı. Bunu da ona söylediğimde bana dediği zamanla rayına oturur acele etme oldu. Bende olan biteni uzun uzun yazdım ve görüldü atıp bıraktı. Aradan 15 gün geçti dönüp sormadı dahi ne oldu ne yaptın iyi misin vesaire diye . Bu nankörlük değil de ne ? Her mülakatı öncesi destek oluyordum her mülakatı sonrası nasıl geçtiğini soruyordum ediyordum ama benim desteğe ihtiyacım olduğu zaman hoop ortadan kayboldu.

Ne denir ki bacım buna en güzelini sen yazmışsın vefasız işte. Bunlar hep tecrübe bizede lakin yaş alıyoruz daha dikkatli olmak bizim elimizde.

Ne denir ki bacım buna en güzelini sen yazmışsın vefasız işte. Bunlar hep tecrübe bizede lakin yaş alıyoruz daha dikkatli olmak bizim elimizde.
Ben yine insanlara acıyorum sanırım. Oysa Linkedİn ücretli destek veren İkcılarla dolu Cv hazırlayan , mülakata hazırlayan +2000 tl üstü para alan ikcılar var. Ben onlar gibi yapmak yerine Allah rızası için destek olmayı tercih ettim. Dönüp de zor değildi üzülme hayırlı değilmiş burası demesi

boş verin ya bu hayatta her türlğ insan var hele iş ortamında olan vefasızlıklar çok normla

Neden bunu kendinize yapıyorsunuz? Fedakarlık yapınca alkış almıyoruz. Bedava sirke baldan tatlı zihniyeti vefasızlara prim vermeyin.

İnsanlara inanmak yerine insanları tanıyın. Elbette ki Allah rızası için yardım ederiz ama değsin isterim her daim.

Değip değemeyeceğini en başta anlayamıyor insan tabiki de sonradan benim desteğe ihtiyacım olduğunda anladım değmeyeceğini. Mesela eski sevgilime de zamanında destek olup Cv hazırlamıştım ayrıldığımız dönem dönüp teşekkür etti senin sayende iş buldum teşekkür ederim sen olmasan hâlâ arıyordum belki diye

Sizde haklısınız ben hissedebiliyorum iyi niyeti art niyeti diye herkes hissedecek diye bir şey yok. Şöyle bakın eski sevgilinizi tanıdınız bir süreç geçirdiniz. Onun için CV hazırlama değerdi belki ki teşekkür de etmiş. Bu arkadaş yeni bir süreciniz yok TLF üzerinden belki. Soğuk davranışları olmuştur muhakkak yada bencil sayılabilecek belki göz ardı ettikleriniz.

Artık bunu bir tecrübe kabul edin. Üzülmeyin. Siz birşey kaybetmezsiniz kaybetmediniz de. O iyi bir arkadaş kaybetti

Öyle canım ben değil o kaybetti başka bir süreçte desteğe ihtiyacı olduğunda ben olmayacağım artık evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…