İyi geceler hanımlar
Uyku tutmayınca kafama takılan konuyu sizinle paylaşayım dedim . Nisan ayından beri iş arama sürecindeyim belirli dönemler de çok kasmadım. Yurt dışı planlarım oldu gezdim tozdum dinlendim derken bu süreçte de tabi bir yandan iş arayışında bulundum. ( hâlâ iş arayışı sürecim devam ediyor ya ) Whatsap üzerinden kurulan bir ilan grubunda 40 lı yaşlarında bi kadınla tanıştım. Aynı ilde yaşıyoruz semtlerimiz farklı.
Bu süreçte ben ilan sitelerini daha aktif kullandığım için ona yakın semtte ki ilanları iletiyordum başvursun diye. Ve diğer yandan da destek oluyordum. Çok fazla mülakat süreci yaşamamış son çalıştığı yerde +10 seneden fazla çalıştığı için iş görüşmesi deneyimi fazla olmadığı için ve benim de Ik deneyimim olduğu için destek veriyordum ona. Manevi olarak. O bir yerle anlaştı ilk günler hep sordum nasıl gidiyor diye. Bende bu süreçte bir yerle anlaştım ancak verilen pozisyon sözüyle işe başladığımda karşılaştığım pozisyon farklıydı. Ayrılacak denilen kişi( yerine ben geçecektim ) Ayrılmaktan vazgeçti denildi bu durumda da ben orada daha fazla çalışmak istemedim. Balık baştan kokar hesabı. Bunu da ona söylediğimde bana dediği zamanla rayına oturur acele etme oldu. Bende olan biteni uzun uzun yazdım ve görüldü atıp bıraktı. Aradan 15 gün geçti dönüp sormadı dahi ne oldu ne yaptın iyi misin vesaire diye . Bu nankörlük değil de ne ? Her mülakatı öncesi destek oluyordum her mülakatı sonrası nasıl geçtiğini soruyordum ediyordum ama benim desteğe ihtiyacım olduğu zaman hoop ortadan kayboldu.