Vefasız .../Konu Tekrarı

catgrill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
16
3
3
32
Evet kızlar size basımdan gecen bi ask hikayesini anlatıcam..
Tam 1 yılımı verdigim, ama buna gram degmiycek bi insana sacımı supurge etmisim megersem..

Yeminler edildi, sozler verildi, cıkmaya basladık. Hersey zaten en basta guzel olur..
İlk zamanlar sevmiyordum. Sadece deger veriyodum. Ama zaman gectikce asıl oldum.herseyine nefes almasına bile. Ailesiyle tanıstım. Annesiyle yemeklere gittim. Vs vs

O benim ilk askkmdı. Ama ne olduysa bi anda degismeye basladı. Eskisi gibi gorusmuyoduk. Resmen artık yalvarıyodum goruselım diye.

Hatta bigun sırf suprız yapıyım icimde bisi kalmasın diye. Cat kapı evinin onyne gittim.yanıma geldi ama ogun beni sevmedigni o gozlerinde gordum ya o anı hıc unutamıyorum kızlar. Hıc bu kadar canım yanmamıstı..

Gorustukten sonra hersey daha kotu oldu hıc yazmıyodu bana. Hıc

VE O Gece,, saat gece 2.00 msaj geldi osırada uyuyordum.. Ve ruyamda onun bir zamanlat kopek gibi sevdigi kızı gordum. Haksız yere okızdan ayrıldım demisti bana . Sonra cokk pisman olmus tabi.. neyse ruyamda gordum kızı uyandım. Bana mesaj atmıs.. Artık Ben yapamıyorum. Soledigim tek kelime suydu, Sana guvenmistim.. cevabı bende kendime bısı diyemıyorum dedi.. ve oylece kocaa yılım bosa gitti hepsii. Ama simdi iyiyim cok sukur.

Ardadan 8 ay gecti.. ona hakkımı helal etmiyorum. Tek bir mesaj bile atmadın o vefasıza. Siz ne dusunuyosunuz kızlar. Paylasırsanız sevinirim... sevenin ahı tutarmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…