• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VEFAT EDEN BABAMIN TELEFON NUMARASINI ÇALDILAR

Yaşadığınız durum zor ama kapanan numaralar havuzdan rastgele verilebilir birine kapattırmasaydınız keşke ilginç olan sürekli sizi araması biri özellikle mi almış acaba facebook falan da girince iyice ilginç oluyor bir düşmanınız var mı

Bildiğimiz bir dusmanımız yok ama artık kımseye guvenemeyecegımız bır zamanda yasıyoruz boyle bırsey cıkarsa hıc sasırmam yanı :( Biz zaten hattı kapattırmadık telefonu hala annemde duruyor hattın kendısı kapandı

Annem ölünce Facebook hesabı için ben kendi hesabımdan ulaştım facebook a ve anı hesabına dönüştürdüler

Evet boyle bırsey varmıs bende dun ogrendım bazı seylerı tecrube ettık ama gec oldu mesela olum belgesı ıle gıdıp hattı uzerımıze alabılırmısız ve bu anı hesabı olayı ama olmadı o zmaan baska seylerle mesgulduk ve bu hıc aklımıza bıle gelmedı

Bildiğimiz bir dusmanımız yok ama artık kımseye guvenemeyecegımız bır zamanda yasıyoruz boyle bırsey cıkarsa hıc sasırmam yanı :KK43: Biz zaten hattı kapattırmadık telefonu hala annemde duruyor hattın kendısı kapandı
Kontörlüymüydü eğer kontör yüklenmezse hat iptal olur ve başkasına satılır rastgele olur zaten telefon numarası çalınmış olmuyor yasal birşey bu,facebook içinde arkadaşlar tarif etmiş nasıl yapıldığını öyle yaparsınız hesabı geri alırsınız.

Allah rahmet eylesin. Bu acıyı çok iyi bilirim ve yaşadığınızı anlayabiliyorum insan babasına ait olan her şey dokunulmaz kalsın istiyor her şeyi son haliyle kalsın istiyor çok kötü oldum şuan da :-( savcılığa gidin onlar daha iyi bilir

Sagolun Allah razı olsun bu durumu ogrendıgımden berı allak bullak oldum duygularımı ıfade edmıyorum hersey karısık

Kontörlüymüydü eğer kontör yüklenmezse hat iptal olur ve başkasına satılır rastgele olur zaten telefon numarası çalınmış olmuyor yasal birşey bu,facebook içinde arkadaşlar tarif etmiş nasıl yapıldığını öyle yaparsınız hesabı geri alırsınız.

Evet konturluydu ama bız kapanınca baskasına satılacagını dusunemedık o an profıl resmınden anladıgım kadarıyla telefonu ve facebook hesabını alan kısı aynı kısı ılgınc olan babamın akıllı telefonu yoktu tuslu ıdı nasıl oldu anlam veremıyorum

Bildiğimiz bir dusmanımız yok ama artık kımseye guvenemeyecegımız bır zamanda yasıyoruz boyle bırsey cıkarsa hıc sasırmam yanı :KK43: Biz zaten hattı kapattırmadık telefonu hala annemde duruyor hattın kendısı kapandı
Kendisi kapandı diyorsun canım ama kontörlüyse tl yükleme yapmadıysanız kapanır faturalıysa ödemediyseniz kapanır bunu hemen hemen herkes bilir yani eğer bizde kalsın diyorsanız ömür boyu tl atarak fatura ödeyerek köşede tutacaktınız hattın başkası tarafından alınması sizin hatanız numarasını çaldı diye suçlama uapamazsınız ama ilginç olan şu numara sizi nasıl arıyor imkanı yok bilmeyen biri yapamaz bunu benim şimdiki hattıma sürekli hüseyin adında birinin açık öğretim sınav zamanı mesajları geliyor mesela ama kimdir nedir bilmiyorum ulaşmamda imkansız

Sagolun Allah razı olsun bu durumu ogrendıgımden berı allak bullak oldum duygularımı ıfade edmıyorum hersey karısık
inşallah bir an önce her şey hallolur ölen kişilerin eşyalarından bazılarının verilmesi diye bir durum varmış sanırım onu duyduğumda hayatımda hiç olmadığım kadar üzülmüştüm aklıma o geldi keşke dokunulmaz olarak kalsa her şey

Kendisi kapandı diyorsun canım ama kontörlüyse tl yükleme yapmadıysanız kapanır faturalıysa ödemediyseniz kapanır bunu hemen hemen herkes bilir yani eğer bizde kalsın diyorsanız ömür boyu tl atarak fatura ödeyerek köşede tutacaktınız hattın başkası tarafından alınması sizin hatanız numarasını çaldı diye suçlama uapamazsınız ama ilginç olan şu numara sizi nasıl arıyor imkanı yok bilmeyen biri yapamaz bunu benim şimdiki hattıma sürekli hüseyin adında birinin açık öğretim sınav zamanı mesajları geliyor mesela ama kimdir nedir bilmiyorum ulaşmamda imkansız

Telefonla degıl messengerle rahatsız etti,Evet kullanılmayan hatların bellı bır sure snra kapandıgını bılıyorduk ama hattın satıldıgını bılmıyorduk

Back
X