velayet konusunda yardım lütfennn

yesilyoll

Allaha şükür.
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
275
53
318
40
12 yıllık evlıyım 3 cocugum var bşanırsak cocukları almak istiyorum ama eşim bu konuda epey hırpalayacak benı sanırım
anlaşmalı boşanalım diyorum kabul etmiyor mahkeme ne derse o olcak dıyor
yarın evi terketmeyı düşünüyorum artık kangren olduk sanırım ilerlemeyecek
ama aılemın yanına gıtmek ıstemıyorum onlar esımden beterler acaba önce kendıme yatılı cocuk yada hasta bakma işi bulsamda öylemı gitsemmkı yanımda cocugum var 3 yasında bu tarz ıslere cocuklu kabul ederlermı acaba

yada tanıdıgınız bir avukat varsa yönlendırsenız benı bire bir sorsam

Allah yardimciniz olsun...

Bence ailenize gitmeniz kötünün iyisi değil mi?

Şuan yatili bebeginizle gideceğiniz evde neyle karsilasacaksiniz bilemezsiniz de..

Sakincasi yoksa hangi sehirdesiniz...

11...9....3 yasinda .evet kime verirler onuda soruyorum fikirde almak istiyorum

Annemi tanisaydiniz oyle dusunmezdiniz inanin.yinede soyleyecem kiracini cikart ben oturcam diycem ama kesin cemkiri .pek bi degerli degklizdir gozunde .ankaradayim .kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum .esime yillarimi verdim baktimki bosss simdi tekrar kimsenin emrine himayesine girmektw istemiyorum islerine gelince bwnden iyisi yok islerine gelmeSe ahaa kapi .bunu yasamak istemiyorum

tatlım sadece fikirlerimi söylüyorum. 3 yaşındaki bebğin kesinlikle senin olalı ki olur. çünkü o henüz anne çocugu. ama diğerlerinide almak istiyorusan mahkemeye kadar içinde yaşadığın evin, hem kirayı hem ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir işin ve maaşın olmalı. öocuklar ufak oldugu içinde bakıcı tabiki sen işteyken. yani mahkeme sonucta çocukların rahat yaşayabileceği ortama bakar. eğer eşini evi varsa maaşı varsa atıyorum annemle yaşıyorum çocuklarla o ilgilencek derse o bir tık önce olur. bence mahkem bitene kadra ne yap et annene yanaş. o evi bir şekilde ayarla. bir iş bul geçiçci bile olsa. mahkemeye evim var, maaşım var,ben işteyken çocuklarla ananeleri ilgilencek gibi somut ve aklayatkın gidersen senin olma şansları çok çok çok daha yüksek olur.... allah yardımcın olsun....

evi SAKIN SAKIN terketme kusurlu durumuna düşersin SAKINN
avukatla konuşmadan hareket etme terketmemen lazım
merak etme çocukların velayetide büyük ihtimalle sende olur 3 yaşındaki kesin de
Allah yardımcın olsun

3yaşındaki cocugu sana verir mahkeme. Ancak 11 ve 9 yasındakıler ıcın mahkeme çocuklara soracaktır. Kimi istiyorsun dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…