- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
- Konu Sahibi Jane Bennet
Merhaba hanımlar . Daha önce konu açmıştım. Sınıfımın durumu çok kötüydü ve yardim buldum sınıfım düzeldi çok şükür . Gelelim sorunumuza. Sınıfım hiç temizlenmiyor. Hizmetli var iskurdan gelme zaten okula anca yetişiyor . Anasinifi ne yazık ki okulun bir bölümü gibi görünmüyor ve sorunun öğretmen tarafından çözülmesi bekleniyor. Ben sınıfımı her gün kendim temizliyorum çözüm bulamadık çünkü. Neyse eşyalar yerleşmeden sınıfımı esimle birlikte boyadık . Sınıf temizliği için velilerimi cagirdim 2 veli geldi onca kişiden . Eşyaları yerleştirmek için cagirdim yine 2 veli geldi . Inanın çok sinirlendim . Ben onların çocukları için her gün sınıf temizliyorum yardim bulmak için hiç tanımadığım insanlarla iletişim kuruyorum emek harcıyorum onlar kendi çocuklarının sınıfıni düzenlemeye bile yardımcı olmuyorlar . Bugün veli toplantısı yaptım ve ilk kez velilerimle sert bur üslupta konuştum . Hiç hoşlanmam insanlarla böyle konuşmaktan ama artık sabrım taşmaya başladı . Kimseyi küçümsemek için söylemiyorum ama ben üniversite mezunuyum öğretmenim çocuklarla hicbir kan bağım yok buna rağmen çocuklar temiz şartlar altında eğitim görsünler diye kendimi paralıyorum ama veliler kendi çocuklarının bir sınıfını temizlemeye bile tenezzül etmiyorlar üstelik hepsi ev hanımı . Kizmakta hakli olduğumu biliyorum ama velilerimle böyle bir diyolog yaşamak yine de canımı sıktı . Bu arada sınıfımın eski yeni hali de fotoğraftaki gibi . Her şey öğrencilerim için