- Konu Sahibi kurabiyevekurbaga
-
Wera Wang' ın bu modelini ben de çok araştırdım. fatih gelinlikçiler çarşısında çok benzeri modeller bulabilirsin, ayrıca gideceğin gelinlikçiye bu modeli gösterirsen senin için ellerinde olan modeller üzerinde birkaç değişiklik yapıp bu modeli oluşturabilirler.
Şimdiden kolay gelsin :)
dediğim gibi gelinlikçilere danıştım. Hatta bir çok model de denedim =) Ama pek uyuşmadık. Sanırım Vakko'da aslını denediğim için farkını rahatça görebiliyorum. Belki caddede bir yer var, onlara diktireceğim.=)
Senin modelin tamamlanınca paylaşsana=)
Eldiven fikri harika, sofistike
Tabi ki eğer iş güçten gezmeye vakit bulursam birşey bulacağım inşallah. O zaman buradan paylaşırım.
Ya benim düğünüm haziranda ,ben de ilk defa geçen hafta gelinlik baktım, kadıköy'dekilere baktım ama içime sinen bir model bulamadım. daha orijinal bişey olsun istiyorum. wera wang'ın bir modelini beğendim. burda vakko weddingte varmış ama oraya sordun mu fiyatlar ne alemde? gerçi 15bin yazmışsın ama inanamadım, o kadar çok mu hakikaten!?
diktirmek çok riskli, herkes diktirme git hazır al ,fatih'e bak diyor ama dediğim gibi ben beni yansıtsın istiyorum. sırf güzel durdu diye içime sinmeyen birşeyi almak istemiyorum. riske girip diktireceğim sanırım. vakkodan alamadığıma göre birebir aynısını yapan dikişi iyi birini bulmam lazım.
sen neye karar verdin, baktın mı, aldın mı, buldun mu:) (özelden msj atmaya çalıştım ama 100msj göndermeden gönderemezmişim, o yüzden burdan yazıyorum umarım yayınlanır.)
Merhaba,
Hayir henuz bulamadim. Ama kadikoyde Tunaliz moda benim icin boyle bir model calisiyor. Ornek olarak gormem icin:) haftaya kadar bitirmis olurlar. Onlari arayip kabarik modelin ornegini dikiyormussunuz ben de gormeye geliyim mi de bence.
Benim istedigim gercekten farkli bir kabariklik umarim yapacaklar:)
Merhaba,
Hayir henuz bulamadim. Ama kadikoyde Tunaliz moda benim icin boyle bir model calisiyor. Ornek olarak gormem icin:) haftaya kadar bitirmis olurlar. Onlari arayip kabarik modelin ornegini dikiyormussunuz ben de gormeye geliyim mi de bence.
Benim istedigim gercekten farkli bir kabariklik umarim yapacaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?