Verdiği Sözler 20 Günlükmüş Meğer.......

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaslar ben 3 senedir bir cocuga asıktım cıktık ayrıldık ama ne yapsam ne etsemde bana geri dönmedi birbirimizi ümitlendiriyoduk arada konusup baskada birşey olmuyodu.
Taa ki aynı dersanede aynı sınıfta ve aynı okulda ama farklı sınıfta oldugum birisiyle tanısana kadar.. Nasıl oldu bilmiyorum ama konusmaya basladık öncedende beğeniyodum hoslanıyodum ama imkansız geldiği için midir nedir hiç sevgili olur muyuz diye düşünmemiştim. Ama konusmaya basladık ve bi baktım sevgili olduk yılbası gecesi saat 12 de cıkma teklifini kabul etmıstım. Hersey cok iyi cok güzel gidiyodu bana beni hiç bırakma diyodu hep bende ona diyodum birbirmize güvendiğimizi söylerdik. Çok öncedende belli ki benim yasadıklarımı sende yasamıssın üzülmüssün bana aynısını yapmıcagını biliyorum sana güveniyorum bende sana yapmam diyodu. İlk başlarda hiç mi hiç güvenim yoktu korkuyodum ama zamanla ona güvenmiştim bana güven vermişti. Ta ki 20 ocak gününe kadar dersanede tuhaf tuhaf hareketler yapmaya basladı cıkıstada niye öyle yapıyosun yapma dediğimde hosuma gidiyo seviyorum ugrasmayı diyip beni öpmüştü. O gece birlikte oldugumuz resmini bbmden koyup kaldırıyo tekli resmini koyuyo falan adım yazıyodu iletisinde onu kaldırıp tekrar koyuyo falan tuhaf tuhaf davranmaya baslamıstı. Uyuyorum cok uykum var iyi geceler diyip aradan 1 saat sonra durum güncelliyodu hani uyuyodun yazdıgımda uyucam hadi by diyodu. Artık ciddi ciddi korkmaya basladım saka yapıyo sanıyorum beni sinir etmek icin sabah günaydın askım diye yazmak ıcın baktıgımda beni bbmden sildiğini gördüm. Okulda noluyo diye gidip sordum belli olmuyo mu sence falan yaptı bitti dedi ve benden ayrıldı. Dogru düzgün ayrılmak ıstedıgını bile söylemedi neden ayrılıyosun diye sordugumda sebebi yok dedi. Okulda felaket bi şekilde agladım üzüldüm. Bi anda beni bırakıp gitti hiç bişey yokken herşey çok güzelken hemde.. Arkadasımlada gece konusmus noluyo sana diye sormus arkadasım ben ayrılıcam demiş sıkıldım falan diye geçiştirmiş yarın söylersin ona demiş. Arkadasımda ben böyle bişeyi ona söyleyemem kendin söyle demiş konusmuslar sonrada arkadasımı bbmden silmiş benide o sırada sildi sanırım gece ben uyurken. Aksamındada bbmde iletisine eski sevgilisinin adını yazıp kalp koymus benden önceki sevgilisine geri dönmüş. Kızda bakırköyde mi ne oturuyo karsı tarafta cok uzaklar kırk yılda bir görüşüyolardı nerdeyse bense aynı semtte oturuyoruz yüz yüze bakıyoruz dersanede sınıfta, okulda aynı kattayız. Bir sürü ortak arkadasımız var. Neden böyle bişey yaptı bilmiyorum hala neden ayrıldıgını bile bilmiyorum ama çok merak ediyorum. Tek istediğim pişman olup geri dönmesini saglamak. Nasıl davranıcam dersanede göz göze geldiğimde her seferinde içim yanıyor. 10 kişilik bi sınıftayız karsı karsıyayız bu kadar yakınken uzak olmak cok zor geliyo. Napıcam pişman olması için yardım edin. Onun için herşeyden vazgeçmiştim ben 3 senedir sevdiğim cocugu bi kenara attım sırf mutlu olmak ıcın ugrastım. Ama darbe üstüne darbe yedim resmen. Lütfen akıl verin. :(

bence çocuk ne istediğini bilmiyor
böyle tipler her zaman zarar verir
bence geri dönmesini dileme olabildiğince uzak görün ona:34:

Geri dönsün süründiriyim istiyorum. 20 Gün çok uzun bir süre onu sıkıcak hiç birşey bile yapmadım. Gayet rahattı istediğinide yapabiliyodu. Hatta anlayıslı bir sevgilimin olması ne güzel falan derdi bana. Aynı sınıftayız dersanede çok zor halim nasıl gözükiyim ne yapayım geri dönmesi için hiç bişey bilmiyorum.

aklı eski sevgilisindeymiş onu seviyorsa sen neyaparsan yap süründüremezsin :50:

aklı eski sevgilisindeymiş onu seviyorsa sen neyaparsan yap süründüremezsin :50:

O kızla öylesine takıldıgına eminim kırk yılda bir bulusuyolar çok uzakta kız bakırköyde bosta kalmamak ıcın ona geri döndü büyük ihtimal ama ben o kız gibi değilim.
O kızıda sevdiğine inanmıyorum zaten bbm aşkı yaşıyolar..

böyle kisiliksiz, dengesiz bi insani kafana taktigin her saniyeye yazik inan.
eski sevgilisine dönmüs, hala neden ayrildik bilmiyorum diyorsun.
ee daha ne olsun ki? adam aldatmis seni resmen, o kizdan yüz bulunca
senden sIKildim bahanesiyle ayrilmis.
bence bosta kalmamak icin onu degil, seni kullanmis...

bu arada bbm ne :26:

böyle kisiliksiz, dengesiz bi insani kafana taktigin her saniyeye yazik inan.
eski sevgilisine dönmüs, hala neden ayrildik bilmiyorum diyorsun.
ee daha ne olsun ki? adam aldatmis seni resmen, o kizdan yüz bulunca
senden sIKildim bahanesiyle ayrilmis.
bence bosta kalmamak icin onu degil, seni kullanmis...

bu arada bbm ne :26:

Kızdan yüz bulunca değil ya biz daha arkadasken cok az konusurken falan ayrılmıstı kızdan benle öyle konusmaya baslamıstı.
Blackberry messenger whatsap gibi birşey bbm

yaptıgı haysiyetsizlik. kibirli saygısız bi insan oldugu çok açık. sakın üzüleyim deme bunun için. kaç yasındasın bilmiyorum ama 18li yaşlarda oldugnu varsayıyorum dersane felan dedigin için. daaha çooooookk haysiyetsiz tanıcaksın. takma bunu kafana. süründürmeye bile degmez o.

Çok gençsiniz ve sevgilin de öyle. Bu yaşlarda sana sağduyulu davranmasını, empati kurmasını bekleyemezsin nitekim erkeklerin çogu bu tarz şeyleri ileri yaşlarda bile beceremiyorken.
Ayrıldı mı, boşver giden gitsin. sen ne ağlıcaksın gidenin ardından.
Böyle dengesiz iki gün sonra arayıp konusmaya da çalışır, o zaman koyarsın postanı intikamını da bi nebze almış olur rahatlarsın bence:)

Böyle bitik, ezik durumda olacağına daha güçlü dimdik olman gerekir
Gururunu ortaya koy ve sana dönmek istese bile izin verme
Emin ol bu ona vereceğin en güzel cevap olur
Bu saatten sonra geri dönmesini, mutlu olmayı bekleme onunla
Üzgünüm ama durum bu
Değerli olan sensin gerisini boşver

İlerde böyle birine üzüldüğün için kendine güleceksin
Hepimiz yaşadık bunları :)

Kaç yaşında bu adam ya ergenlikte oluyodu böyle şeyler:44:
Sana tavsiyem üzülsen bile gül, bi'daha niye bile sorma, yüzüne bile bakma.
Tınlamamak herzaman işe yarar ama bu saatten sonra dönse nolur ki?

Bbm nedir yahu dedim yazmışsın yeni çıktı herhalde nekadar geride kalmışım ben :27:gerçi herşeyi bilmek çokta iyi değil:21: Canım bence arkanı dön ve git sadece üzülen sen olursun şuan deli çağlarında belli arkadaşın yaptıgı gönül eğlendirme derdinde üzgünüm ciddi biri değil ciddi adımlarda bekleme malesef genç yaşındada böyle davranıp hayatına kötü örnekler oluşturma okulun varsa bitir girmen gereken bir sınavın varsa gir güzelce ver kariyerini yap bak ondan sonra iş ortamına girdiginde nasıl insanlar çıkıyor karşına bunlara zamanı geldiginde dönüp baktıgında güleceksin inan bana dik dur hiçte ugraşma değmeyecek biri için neden ugraşıyorsunki geri döner ama merak etme erkekler .... gibi tekrar o yarayı kanatmak için geri dönerler:34:sevgiyle alakalı değil başarılar bundan sonraki hayatındada sana :107:

20 gundur bi yalanin icindeymissin, simdi de gercege geri dondun. Kalbinin kirilmasini anliyorum ama geri donmesini umit edersen, kalbin daha cook kirilacak. 20 gunluk bir iliskide sana deger verip, seni sevmemis. Oyle olsaydi sana bunlari yapamazdi. Ne deger verdigi, ne de sevdigi bi kiz icin de pismanlik falan duymaz. Ama ne yapabilir soyleyim; bu bakirkoydeki sevgilisi onu tekrar basindan atarsa, onu kiskandirmak veya boslugu doldurmak icin yine seni deneyebilir,ama bu sirada bakirkoydeki bunu geri cagirsin diye bekler.

Bosver... Kalbin ve gururun kirildi biliyorum ama karsindaki o kadar sahsiyetsiz biri ki onun icin uzulmeye degmez. iyi ki de 20 gunle atlatmissin.. kurtulduguna sevin, adam degilmis o.

İnsanların birbirine saygısı kalmamış artık, arkadaş ya aşk'ı çok basite alıyor ya da gerçekten aşık olmamış.. bir ilişki biterken en azından açıklama yapması lazımdı bu sana olan saygısını gösterir. Her neyse canını sıkma neyse ki kısa bir süre beraber olmuşsunuz uzun beraberliklerde unutmak daha zor oluyor. buradaki kötü taraf her gün onunla karşı karşıya geliyor olmanız belki görmesen daha çabuk unutabilirsin..Sana olan tavırları zamanla seni ondan soğutacaktır zaten hatta belki sonra iyi ki ayrılmışız diyeceksin belli olmaz..Bana göre yapman gereken umursamamak. Üzülüyorsanda belli etme, başka insanlarla ilgilen sohbet et gül eğlen..Su akar yolunu bulur zamana bırak (:

Hepinizde haklısınız ama aynı dersanede aynı sınıfta bu dedikleriniz cok zor oluyo :(

Tatlım inana bana sen onu ne kadar sallamazsan o kadar sinir olacaktır
Ona bakarken bile üzgün olduğunu hissettirirsin buda onun işine gelir
Benim için yanan tutuşan biri var diye egosu kabarır
Seni istediği an elde edeceği içinde çantada keklik olarak görür
Yüzüne bakma güler yüzlü ol asla üzgün görünme
Yapabilirsin bunu hiç zor değil

bak ne kadar rahat ve yüzsüzce bitirmiş. sen ne yapacaksın? üzülüp ağlayıp ezilecek misin? hiç sanmıyorum :)

canın yansa da umursamayacaksın ya da umursadığını belli etmeyeceksin. gereğinden fazla mutlu görünme çabası insanı çok ele verir.

sadece nötr ol, sanki görünmez adammış gibi davran, bilmem anlatabildim mi :34:

Bence kendini bir an önce topla,ve asla o dengesizi umursama,sizin yaşlarda hele hele yüz yüze bakıyorken bunu yapmak çok zor eminim,hepimiz yaşadık böyle şeyleri ama yaparsan sen kazanırsın,Ama kazanmaktan kastım o dengesizi kazanmak değil,böyle bir adama selam bile verilmez.

Daha çok gençsin,ille de hayatında biri olması gerekmiyor,daha kimler kimler çıkıcak karşına, hayal kırıklıkları, mutluluklar,heyecanlar yaşayacaksın.Senin yaşlarında böyle bir dengesiz için zırıl zırıl ağlarken annem gülerek ilerde hatırlayınca çok güleceksin bu haline demişti,çok kızmıştım.Haklıymış çok gülüyorum :)

Umursayıp takmıyorum zatende karsımda oturuyor 10 kişilik bi sınıftayız yüz yüze oturuyoruz yani tam önümde illa ki göz göze geliyoruz yada dalgınlıgıma gelip bakabiliyorum istemeden yada hocalar buna bişey dediğinde bakıyorum falan filan ne bilim göz göze gelince o an içim yanıyo bende uzun uzun baksam mı yada gözlerimimi kacırsam yoksa kötü mü baksam yoksa sinirli mi gözüksem göz göze gelince bilemiyorum o an anlatamıyorum yani o duyguyu suan

Back
X