Verdiği Sözleri Tutmuyor !!!!!!!!!!!!

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar 4 senelik bir ilişkim var.Artık okadar bunaldımki sizden fikir almak istedim..Erkek arkadaşım her aklına eseni söleyip sonrada şaka yaptım diyor..Beni kırdığını hiç düşünmüyor.Geçen gün alışverişe çıktık.Bir ayakkabı beğendim nasıl aşkım dedim ne kadar zevksizsin sen falan dedi ve daha buna benzer bir ton olay..ağzını tutması için defalarca uyardım hatta ayrıldım bi büyüğümü çaktırmadan konuşturdum,ağzını sıkı tutmayan erkek ileride yuvasınıda dağıtır dedim ağladım kırıldığımı göstermek için.Ona onun diliyle cvp verdim,gene anlamadı..Yapmıcam deyip yapıoo vazgeçmio kızlar allah rızası için nasıl döndürücem bu huyundan beni seviyor eminim ama ağzını tutmuyo hiç..Çok gevşek ağızlı hatta işyerinde bile bi arkadaşı hakkında birine bişi sölemiş söledikleri yayılmış herkes benimkini suçlamış neden dedikodu yapıosun vs diye..gelip bana anlattı bende işte benimde demek istediğim bu aşkda işte başına bela oluyo çenen dedim..ewet aşkım haklısın deyip ertesi gün beni gene kırdı..gecen hafta sırf bu yüzden ayrıldım onsuz yapamayıp geri döndüm..bir çaresini bulan bilen vardır umarım..bol aşklı qünler kuzular

bazı insanları olduğu gibi kabullenmek gerekiyor… her ne kadar kendini değiştirmeye çalışsa da başa dönmesi doğal… çünkü bu olay onun kendi karakterinde var… mesela sana gelip biri şimdi git her yerde erkek arkadaşının yaptığı gibi aklına geleni söyle dese sen öyle yapamazsın… çünkü senin içinde yok bu huy… o da kendini aniden değiştiremez… laflarımdan erkek arkadaşının yaptıklarını onaylıyormuşum gibi bir anlam çıkmasın:).. demek istediğim değişim bir süreçtir… özellikle davranışı değiştirmek için zaman gerekir… zamanla eğer çaba gösterirse bence aşabilir… ama gerçekten istiyorsa… içten içe bu huyundan memnunsa değişemeyebilir…

kişiliği böyleyse ne kadar uğraşsanda değişmez. değişmiş gibi görünür ama öyle kalır. içinde art niyet yoktur belki söylediğinin bile farkında değildir. 4 senelik bir ilişki yine de en iyi sen tanırsın. ama değişmesini beklersen hüsrana uğrayabilirsin olduğu gibi kabullenmek gerekir.

bencede canım insanlar değişmez yıllar geçsede..ya onu bu huyuyla kabullenip görmezden gelir devam edersin ya da ......

seçim senin canım mutluluklar :16: ama şunu da unutma sevip sevilebileceğin,sadık,güvenilir,adam gibi adam bulmakta çok ama çok zor günümüzde...
:31:

Abooo erkeğin dedikodu yapanı da laf taşıyanı da gevşek ağızlı olanı da hiç çekilmez, ee sen hepsi benimkinde mevcut diyorsun, yalnız insanlar değişmez diye bir kural yok değişmeyen tek şey değişim, genelde erkeklerde iyi olan şeyler evlenince veya evlilikte bir süre geçince değşir ama belki seninkinde tersi işler belli mi olur kötü huyu iyiye döner, Allah sabırlar versin, düşün taşın iyice eksilerini artılarını, şuan için kıpır kıpır da dayanıyorsun ilerde o kıpır kıpırlık geçince de katlanabilecek misin, sorgula bakalım hep bunları, bol şanslar :50:

Kızlar 4 senelik bir ilişkim var.Artık okadar bunaldımki sizden fikir almak istedim..Erkek arkadaşım her aklına eseni söleyip sonrada şaka yaptım diyor..Beni kırdığını hiç düşünmüyor.Geçen gün alışverişe çıktık.Bir ayakkabı beğendim nasıl aşkım dedim ne kadar zevksizsin sen falan dedi ve daha buna benzer bir ton olay..ağzını tutması için defalarca uyardım hatta ayrıldım bi büyüğümü çaktırmadan konuşturdum,ağzını sıkı tutmayan erkek ileride yuvasınıda dağıtır dedim ağladım kırıldığımı göstermek için.Ona onun diliyle cvp verdim,gene anlamadı..Yapmıcam deyip yapıoo vazgeçmio kızlar allah rızası için nasıl döndürücem bu huyundan beni seviyor eminim ama ağzını tutmuyo hiç..Çok gevşek ağızlı hatta işyerinde bile bi arkadaşı hakkında birine bişi sölemiş söledikleri yayılmış herkes benimkini suçlamış neden dedikodu yapıosun vs diye..gelip bana anlattı bende işte benimde demek istediğim bu aşkda işte başına bela oluyo çenen dedim..ewet aşkım haklısın deyip ertesi gün beni gene kırdı..gecen hafta sırf bu yüzden ayrıldım onsuz yapamayıp geri döndüm..bir çaresini bulan bilen vardır umarım..bol aşklı qünler kuzular

"Bol aşk" ?

Sizi kırmayacağını söyleyip, söz verip aynı hareketlere devam ediyor, aşk?

Neresinden tutsanız elinizde kalır bu adam...

O nedenle onu geçelim, size gelelim...

Bu huyları nedeniyle ayrılıp onsuz olamayarak geri dönmüşsünüz... (O böyle davranmaktan vazgeçmemiş sizi kaybetmesine rağmen alışkanlıkları sizden daha ağır basmış, siz bu huylarına rağmen dönmüşsünüz ona, onu böyle kabul etmişsiniz...)

Yani size "yapmayacağım" dediği şeyi yapıp yalan söyleyen,

Dedikodu yaparak bulunduğu ortamda huzursuzuk yaratan,

Sizi kırmayacağını söylediği halde tekrar kırarak kabalaşan, sözünü tutmayan bir adam olmadan yaşayamıyorsunuz...

Bu durumda onu değil, sizin böyle birine duyduğunuz zaafı düzeltmek gerekir...

Başka bir genç kız türlü yollardan öğrenmeye çalışır sevdiğinin güvenilir, dürüst olup olmadığını... Siz yalanlarına bizzat denk geldiğiniz adam olmadan yaşayamıyorsunuz... Bir insanın "yapmayacağım" dediği konudaki ısrarı onun kararlılığı, kişiliği hakkında yeterli referanstır... Buna rağmen sizin vazgeçilmeziniz olmuş adam, şikayet etmeniz makul mü?

Kendinizi ondan daha fazla sevin, bu adam bu haliyle size yar olmaz, olsa da hayrını görmezsiniz; siz yine size kalacaksınız, kendinize iyi davranın derim ben... Zaten genç kızlar aşkla alışkanlığı bir ayırt etse kimse sevda derdi çekmez, hayat gülistan olur... Benliğinize bol saygılı günler...

huylu huyundan vazgeçer mi :82:

kızlar dediğiniz gibi bendede hata var böle bir insana hala prim vermekle hareketlerini onaylıyorum..Yaşayan bilir 4 senelik bir ilişkiyide hemen söküp atamıyorum..Hatalarını düzeltmesi için neler yapıyorum..İlk başlarda böyle değildi maskeler bi süre sonra düşüyor.Kimse dört dörtlük değil ewet ama başka insanların onurunu gururunu kıracak hareketlerde küçük hatalar değil..Bi yolu olmalı ama ne..Yazıkda edemiyorum bize ama bu gidişle değişmezse onun bize yazık etmeyi göze aldığını anlıcam:59:

Back
X