Kızlar 4 senelik bir ilişkim var.Artık okadar bunaldımki sizden fikir almak istedim..Erkek arkadaşım her aklına eseni söleyip sonrada şaka yaptım diyor..Beni kırdığını hiç düşünmüyor.Geçen gün alışverişe çıktık.Bir ayakkabı beğendim nasıl aşkım dedim ne kadar zevksizsin sen falan dedi ve daha buna benzer bir ton olay..ağzını tutması için defalarca uyardım hatta ayrıldım bi büyüğümü çaktırmadan konuşturdum,ağzını sıkı tutmayan erkek ileride yuvasınıda dağıtır dedim ağladım kırıldığımı göstermek için.Ona onun diliyle cvp verdim,gene anlamadı..Yapmıcam deyip yapıoo vazgeçmio kızlar allah rızası için nasıl döndürücem bu huyundan beni seviyor eminim ama ağzını tutmuyo hiç..Çok gevşek ağızlı hatta işyerinde bile bi arkadaşı hakkında birine bişi sölemiş söledikleri yayılmış herkes benimkini suçlamış neden dedikodu yapıosun vs diye..gelip bana anlattı bende işte benimde demek istediğim bu aşkda işte başına bela oluyo çenen dedim..ewet aşkım haklısın deyip ertesi gün beni gene kırdı..gecen hafta sırf bu yüzden ayrıldım onsuz yapamayıp geri döndüm..bir çaresini bulan bilen vardır umarım..bol aşklı qünler kuzular
"Bol aşk" ?
Sizi kırmayacağını söyleyip, söz verip aynı hareketlere devam ediyor, aşk?
Neresinden tutsanız elinizde kalır bu adam...
O nedenle onu geçelim, size gelelim...
Bu huyları nedeniyle ayrılıp onsuz olamayarak geri dönmüşsünüz... (O böyle davranmaktan vazgeçmemiş sizi kaybetmesine rağmen alışkanlıkları sizden daha ağır basmış, siz bu huylarına rağmen dönmüşsünüz ona, onu böyle kabul etmişsiniz...)
Yani size "yapmayacağım" dediği şeyi yapıp yalan söyleyen,
Dedikodu yaparak bulunduğu ortamda huzursuzuk yaratan,
Sizi kırmayacağını söylediği halde tekrar kırarak kabalaşan, sözünü tutmayan bir adam olmadan yaşayamıyorsunuz...
Bu durumda onu değil, sizin böyle birine duyduğunuz zaafı düzeltmek gerekir...
Başka bir genç kız türlü yollardan öğrenmeye çalışır sevdiğinin güvenilir, dürüst olup olmadığını... Siz yalanlarına bizzat denk geldiğiniz adam olmadan yaşayamıyorsunuz... Bir insanın "yapmayacağım" dediği konudaki ısrarı onun kararlılığı, kişiliği hakkında yeterli referanstır... Buna rağmen sizin vazgeçilmeziniz olmuş adam, şikayet etmeniz makul mü?
Kendinizi ondan daha fazla sevin, bu adam bu haliyle size yar olmaz, olsa da hayrını görmezsiniz; siz yine size kalacaksınız, kendinize iyi davranın derim ben... Zaten genç kızlar aşkla alışkanlığı bir ayırt etse kimse sevda derdi çekmez, hayat gülistan olur... Benliğinize bol saygılı günler...