• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

Babam.yıllarca anne babasına baktı her işe koşturdu ne ailece bir tatile gittik ne babam dur durak bildi ya abi sende nasıl yetiyosun diyen olmadı hele şu son 4 sene dedem icin neler yapmadı, sonunda dedemi kaybettik 87 gün sonra da babamı, babamla son konuşmamızda kızım çok yoruldum demişti, vefatından sonra o laf öyle yerle bir etti ki beni babamı bu kadar yoran bir oh dedirtmeyen destek olmayan kim varsa Allahım sor dedim ki hamileydim bir de, şimdi duyuyorum bir amcam hapiste diğeri kalp spazmı geçirdi karısı da anjiyo olmuş o da ameliyat olacak zaar
Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun babanızın. Eminim yaptığı iyiliklerin mükafatını görecektir

Allah razi olsun seninde muradına hasıl olsun insallah rasude, post: 42634361, member: 705066"]Allah gönlüne göre versin. Bende bunca zaman sabrettim ilk defa boyle beddua ettim canıma tak ettirdi cunku.[/QUOTE]
Insan cani

Başka ahi tutan üye yok mu, hazmedemiyorum basima gelenleri. Burada okuyunca biraz olsun ferahliyorum.

Başka ahi tutan üye yok mu, hazmedemiyorum basima gelenleri. Burada okuyunca biraz olsun ferahliyorum.

Ah değil ama yakın zamanda arkadaşım evleneceği adamı aldattı ve bir kaç gün sonra şans eseri adam öğrendi ama yüzsüz bayağı saydırmış buna senkimsinki diye gerisi geldi hiç bir şey karşılıksız kalmıyor yalan ortaya çıkıyor ve şimdi sinsi olan bu arkadaşım iş yerinden biri ile aldatmıştı. Aldattığı adam bu çocukla da konuşuyor çocuk serseri şimdi işyerinde adı çıkmış durumda herkese anlatmış o kız şu bu dul kafasına göre takılıyor diye bunun üstüne ailesi de öğreniyor.

Back
X