verdigim degeri asla alamiyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
verdigim degeri alamiyorum tek bir dostum var onu da cok seviyorum obur arkadaslarim desen beni kullaniyorlar resmen isi dusunce ariyorlar mesaj atiyorlar bulusmak istiyorlar isleri dusmeyince tik yok ben helaine cok deger veriyorum onlar vermiyor ve bu beni cok uzuyor :(

Çok da değer görmediginin farkındasin kısaca.Degersiz hissettiğin yerde durma ayrıca sadece arkadaş bu kadar kafana takma o takıo mu ki seni?

Eskiden yani üniversitede okurken çok saftım ,çok kullanıldım.İnsanlar sadece işleri düşünce arayıp soruyorlardı.Peki ben ne yaptım ; bu tür karakteri oturmamış insanları hayatımdan tamamen çıkardım. Şuan kafam çok rahat. :rapci:Size tavsiyem ; size işleri düşünce yaklaşan insanları hayatınızdan çıkarın.

Verdiğin değeri hak etmeyenlere değer vermeyeceksin, sileceksin şekerim.
Çıkar ilişkisi kurmuşlar. Bu insanlar iyi gününde yanında olurlar, kötü gününde arkandan dedikodunu yaparlar.
İletişimini ve arkadaşlığını kes.

Nedense ünide not istemek için kurulan arkadaşlıklar geldi aklıma.

Eskiden yani üniversitede okurken çok saftım ,çok kullanıldım.İnsanlar sadece işleri düşünce arayıp soruyorlardı.Peki ben ne yaptım ; bu tür karakteri oturmamış insanları hayatımdan tamamen çıkardım. Şuan kafam çok rahat. :rapci:Size tavsiyem ; size işleri düşünce yaklaşan insanları hayatınızdan çıkarın.
denedim olmuyor korkuyorum

Verdiğin değeri hak etmeyenlere değer vermeyeceksin, sileceksin şekerim.
Çıkar ilişkisi kurmuşlar. Bu insanlar iyi gününde yanında olurlar, kötü gününde arkandan dedikodunu yaparlar.
İletişimini ve arkadaşlığını kes.

Nedense ünide not istemek için kurulan arkadaşlıklar geldi aklıma.
bazen diyorum ki o dostum olmasa napardim

Ben de bunu cok yasiyorum. Ama artik az insan cok huzur moduna gectim. Valla artik arayani arayip sorani soruyorum. Degmiyor uzuldugumle kaliyorum. Az olsun oz olsun. Herkesle gorunurde iyiyim. Ama cok yakin asla degilim. Tavsiye ederim.

Back
X