Çıkması halinde bundan yararlanacak olanların listesini görsek bir iyi olacak bence
Bir taşla 2 kuş
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi borçlu olanlara şirin gözükürken,yasadışı para kazananların kazancınıda yasal hale getiriyorlarmış
Nede olsa o koltuk gittiğinde kendilerini ve para kaynaklarını garantiye almaları gerekiyor değil mi?
Eşim bu haberi okumasın, günü gününe ödüyoruz herşeyimizi, aman herşeyimiz düzenli olsun, vergi kutsaldır diye diye adama ödettim hep, maliyeyle işbirliği mi yapıyorsun, tatlı tatlı ödetiyorsun derdi, şimdi haberi bir görürse kendime haritada yer beğenmem gerekebilir, müdürünüze yeriniz var mı
Eşim bu haberi okumasın, günü gününe ödüyoruz herşeyimizi, aman herşeyimiz düzenli olsun, vergi kutsaldır diye diye adama ödettim hep, maliyeyle işbirliği mi yapıyorsun, tatlı tatlı ödetiyorsun derdi, şimdi haberi bir görürse kendime haritada yer beğenmem gerekebilir, müdürünüze yeriniz var mı
Bir taşla 2 kuş
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi borçlu olanlara şirin gözükürken,yasadışı para kazananların kazancınıda yasal hale getiriyorlarmış
Nede olsa o koltuk gittiğinde kendilerini ve para kaynaklarını garantiye almaları gerekiyor değil mi?
BAĞKUR yapılandırması da var mı?
Ne zaman yürürlüğe girecek?
Babamın 30 sene öncesinden 2 senelik bağkur borcu var.Öderse emekli olacak inşallah.
Ablam sağ ol.Filozof,
hafızam yanıltmıyorsa bağkur prim borçları için af çıkmıştı birkaç yıl önce, bir araştırsanıza, 2000 bilmem kaç yılından önceki bağkur prim borçları affa uğramıştı, prim borçları, gecikme cezaları için bir af getirilmişti diye hatırlıyorum ama siz yine de bir sorup soruşturun.
Öğrenim kredilerini hepten silsin de göreyim şirinliğini.
Sagosun esimi duzenli park etme cezalari olur ve hemen gunu gunune oder
mtv yi hic atlamaz
simdi bu durumda bizlere haksizlik olmuyormu
bu cezalarin ciddiyeti nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?