HEMEn hemen ayniymisiz.Ben bugun basliyorim soylee yapicamKendimden bahsedeyim 33yaşındayım evliyim bir kızım bir oğlum var.hep balık etliydim öyle çok çok zayıf olmadım hiç bir zaman ama 70kiloda bile herkes gayet iyisin derdi o bile çok gelirdi şimdi 85kiloyum 80e kadar iner tekrar çıkarım artık 80den aşşağıları görmek istiyorum 1.68 boyum önceden 1.70dim doğumlar gerçekten kısalttı galiba beni inanmazdım
Yok ya, kıssalmamışsınızdır. Kaslarımız eskisi gibi kalmadığı için duruşumuz bozuluyor maalesef.Kendimden bahsedeyim 33yaşındayım evliyim bir kızım bir oğlum var.hep balık etliydim öyle çok çok zayıf olmadım hiç bir zaman ama 70kiloda bile herkes gayet iyisin derdi o bile çok gelirdi şimdi 85kiloyum 80e kadar iner tekrar çıkarım artık 80den aşşağıları görmek istiyorum 1.68 boyum önceden 1.70dim doğumlar gerçekten kısalttı galiba beni inanmazdım
Çok teşekkürler bi rahatlama geldi doğru diyorsunuz pilates şartYok ya, kıssalmamışsınızdır. Kaslarımız eskisi gibi kalmadığı için duruşumuz bozuluyor maalesef.
Düzenli pilates yapın, özellikle sırt ve bacak için, o 2 cm geri gelir.
Biz all star kilo vermedeyiz gelirsen orsya beklerimHerkese merhaba , kadınların ortak derdi olarak sadece kadınların sorunuymuş gibi konuşmayacağım bu insanlığın derdi . Kilolar gerçekten hem fiziksel hem ruhsal sağlığı ki ruhsal kısım ben de teknik olarak bozguna uğramış durumda toparlanamıyorum . 83 kiloyum 165 cm boyum . Uzun yıllardır diyet yapıyorum. Ama her seferinde alıp geri verdim aldım geri verdim bu kısır döngü hep devam etti . İnsanların bana bakışları bana sarfettikleri sözler beni çok kırdı . Ruhsal açıdan çok bozuldum . Nasıl toparlanırım bilmiyorum. Yarın dukan diyetine başlamaya karar verdim . Sonuçları sizinle de paylaşacağım .
Hangisi?Biz all star kilo vermedeyiz gelirsen orsya beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?