Verilecek 20 kilo var yol uzun iradeli diyet arkadasim olurmusunuz?

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
Merhaba kizlar..2 minik oglum var ust uste 2 yil arayla dogum yaptim.Boyum 170 evlendigimde 58 kiloydum.Zayif sexi hos kendiyle barisik bi bayandim.Suaan ise daha demin tartida 78.5 kiloyu gordum.Basimdan kaynar sular doktuler sanki..Ben ne ara bu kat kat gobekli vucut sekli kalmamis bu kadin oldum inanin anlayamadim!!!!!Esim onemli degil benim gozumde aynisin desede hayir degilimmm.Ben artik kendimi sevemiyorum ve bu sekilde yasamaya devam etmeyecegim.80 kilo oldugumu gormek istemiyorum.Oncelikle sunu kabullendim YOLUM UZUN.Benim gibi artik kendine dur diyecek ama pes etmeyecek birileri varsa gelin birborimize motivasyon olalim!

Merhaba benimde yolum uzun hep al verlerle geçti ömrüm artık son olsun istiyorum.ben varım zayıf fit biri olmaya bol bol motive edelim birbirimizi :KK25:

Kendimden bahsedeyim 33yaşındayım evliyim bir kızım bir oğlum var.hep balık etliydim öyle çok çok zayıf olmadım hiç bir zaman ama 70kiloda bile herkes gayet iyisin derdi o bile çok gelirdi şimdi 85kiloyum 80e kadar iner tekrar çıkarım artık 80den aşşağıları görmek istiyorum 1.68 boyum önceden 1.70dim doğumlar gerçekten kısalttı galiba beni inanmazdım :confused:

Kendimden bahsedeyim 33yaşındayım evliyim bir kızım bir oğlum var.hep balık etliydim öyle çok çok zayıf olmadım hiç bir zaman ama 70kiloda bile herkes gayet iyisin derdi o bile çok gelirdi şimdi 85kiloyum 80e kadar iner tekrar çıkarım artık 80den aşşağıları görmek istiyorum 1.68 boyum önceden 1.70dim doğumlar gerçekten kısalttı galiba beni inanmazdım :confused:
HEMEn hemen ayniymisiz.Ben bugun basliyorim soylee yapicam
3 ogun beslenicem ogun aralari en az 5 saat olucak protein yiyceksem aksama birakmadan oglen yiyecegim aksamlari sebze yenekleri corba yohurt olarak bitirmeye calisicam gunde 1 saat yuruyus yapicam suan zaten emziriyorum ginde 3lt su sart bide icine karbanot aticam

Yok ya, kıssalmamışsınızdır. Kaslarımız eskisi gibi kalmadığı için duruşumuz bozuluyor maalesef.

Düzenli pilates yapın, özellikle sırt ve bacak için, o 2 cm geri gelir.

Yok ya, kıssalmamışsınızdır. Kaslarımız eskisi gibi kalmadığı için duruşumuz bozuluyor maalesef.

Düzenli pilates yapın, özellikle sırt ve bacak için, o 2 cm geri gelir.
Çok teşekkürler bi rahatlama geldi doğru diyorsunuz pilates şart:KK66:

Herkese merhaba , kadınların ortak derdi olarak sadece kadınların sorunuymuş gibi konuşmayacağım bu insanlığın derdi . Kilolar gerçekten hem fiziksel hem ruhsal sağlığı ki ruhsal kısım ben de teknik olarak bozguna uğramış durumda toparlanamıyorum . 83 kiloyum 165 cm boyum . Uzun yıllardır diyet yapıyorum. Ama her seferinde alıp geri verdim aldım geri verdim bu kısır döngü hep devam etti . İnsanların bana bakışları bana sarfettikleri sözler beni çok kırdı . Ruhsal açıdan çok bozuldum . Nasıl toparlanırım bilmiyorum. Yarın dukan diyetine başlamaya karar verdim . Sonuçları sizinle de paylaşacağım .

Herkese merhaba , kadınların ortak derdi olarak sadece kadınların sorunuymuş gibi konuşmayacağım bu insanlığın derdi . Kilolar gerçekten hem fiziksel hem ruhsal sağlığı ki ruhsal kısım ben de teknik olarak bozguna uğramış durumda toparlanamıyorum . 83 kiloyum 165 cm boyum . Uzun yıllardır diyet yapıyorum. Ama her seferinde alıp geri verdim aldım geri verdim bu kısır döngü hep devam etti . İnsanların bana bakışları bana sarfettikleri sözler beni çok kırdı . Ruhsal açıdan çok bozuldum . Nasıl toparlanırım bilmiyorum. Yarın dukan diyetine başlamaya karar verdim . Sonuçları sizinle de paylaşacağım .
Biz all star kilo vermedeyiz gelirsen orsya beklerim

Back
X