- Konu Sahibi incir_kusu
Verdiğim son kararı sizlerle paylaşmak istedim.Bu verdiğim karar ne kadar doğru bilemiyorum.bana daha önceki verdiğiniz fikirler gibi bundada yardımcı olursanız sevinirim.bundan bir hafta önce sizlere yazdığım sorunumumu biliyorsunuz,sizlerin verdiği destekler için çok ama çok tşk ederim.ama artık kararımı verdim.biliyorum 15 yılı bir kalemde silmek hiç kolay değil.bunu silmemek için çok mücadele ettim.ama bu mücadelede hem kendime hemde çocuklarıma faydalı olacanı düşünmüştüm.artık anlıyorum ki bu karar ne bana nede çocuklarıma faydalı olacak.ben çocuklarımın benim gibi acı çekmesini göz yaşı dökerek büyümelerini arkalarında hep bir desteklerinin olduğunu sağlam bir aile sahip olduklarını hissederek büyümelerini istedim.ama olmadı.iki akşam önce eşimle bir konuşma yaptım.neden böyle davrandığını neden bunları söylediğini sordum.beni biriylemi gördüğünü,ismimi birisiylemi duyduğunu,bu 15 yıllık süreçte kendisinin alnını yere düşürecek bir hareketimi mi gördüğünü sordum.hayır bunların hiç biri olmadı dedi.o zaman sebep ne dediğimde kıskançlık dedi.bende son konuşmamı yaptım.şuan kızım 8 sınıfta ve sbs sınavı var önünde ona hazırlanıyor.okul düzeninin bozulmaması için yaz tatiline kadar.kendini düzelttin düzelttin.düzelmediğin taktirde yapılan ilk hatada ertesi gün boşanma dilekçesini vereceğimi söyledim.bu süreçtede ben kendime tekrardan bir iş düzeni kuracamı dile getirdim.neticede babamdan emekli maaşı var ayrıldığım taktirde o bağlanır.ayrıcada işe girer çalışırım.çocuklarımla etli yemem, ballı yemem ama çocuklarımla geçinirim dedim.ve bu verilmiş son karar dedim.buna karşılık hiç bir şekilde hiç birşey söylemedi..bu kararı verdim ama çok korkuyorum nekadar doğru bir karar verdim bilemiyorum.17 yaşındayken akıntıya kapılmış boğulacam zaman tutunduğum dalı bırakmaya korkuyorum.bırakırsam o akıntıda boğulmaktan yüzememekten korkuyorum.ozamandan buzamana çok şeyler öğrendim çok şeyler gördüm ama yinede korkuyorum.bana bu vermiş oldum karar hakkında fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...:teselli: