• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Elecda 15 dakikda yaklaşık kaç kelime tekrar ediliyor? Ve birazcık ingilizce öğrenme planılamasını zahmet olmazsa yazabilirmisiniz. Ben babilankaya katılamıyorum (yaşadığım ülkeden dolayı)
Merhaba,

Kelime olarak değil, cümle olarak tekrar yapılıyor. Önce dinlerken eş zamanlı tekrar, ardından okuyarak tekrar, cümle çevirileri ve sonrasında sadece dinleme antrenmanı şeklinde gidiyor.

Tekrardan merhabalar,

Rutinlerimi yazacaktım ancak fırsat bulamadım. Biri 4 buçuk yaş, diğeri 3 aylık olan iki kızım var. Yarın işe dönüyorum bu sebeple benim ve ailem için en sağlıklı rutini oluşturmaya çalışacağım.

Şimdilik kaba taslak planım şöyle:
06.00: Uyanma ve su içip balkonda 5 dakika hava alma

06.15: Kızımın beslenmesini hazırlama ve o gün giyeceği kıyafetleri hazırlama

06.30: Eşime ve kendime kahvaltı hazırlama

07.00: Kahvaltı yapma

07.15: Eşimi ve kızımı uyandırma

07.30: Bebeğimi hazırlama

08.00 Evden çıkış

08:30 Bebeğimi babannesine bırakıp oradan ise geçeceğim.

Şimdilik sabah rutinimi bu şekilde deneyeceğim. 3 aylık bebekle ne kadar uygulanabilir olduğunu yarın göreceğiz. ☺️
Kolaylıklar diliyorum. :KK200:

Selamlar Hanımlar,

Yoğun bir hafta sonu oldu. Cumartesi günü büyük kızımın arkadaşının doğum günü vardı. Cuma akşamı gidip hediye aldım. Cumartesi sabah erkenden çiftliğe gidip alışveriş yaptım. Eve geldiğimde eşim kahvaltıyı hazırlamıştı. Kahvaltıdan sonra buzdolabının içini silip, aldıklarımı yıkayıp yerleştirdik. Sonra büyük kızımı dans kursuna götürdüm. Çıkışta terzi, kuru temizleme, eczane işlerimizi halledip eve döndük. Dün de bir arkadaşı ile avm'de buluştular. Diğer kızın annesi bıraktı ve dönüşte aldı. Ancak ben avm'de kalmayı tercih ettim. Ankara için pazar günü avm'ye gitmek hiç iyi bir fikir olmamakla birlikte kızımın gönlü olsun diye 2 saat geçirdim.

Bu hafta bir aksilik olmazsa sakin ve rutin işler ile ilgileneceğim bir hafta olacak. Herkese verimli bir hafta diliyorum.:KK200:

Back
X