Çamaşır ve Kurutma Makineleri vestel çamaşır makinası almayın rezalet

bizim makinada vestel ,arkadaşa katılıyorum berbat leke bile çıkarmıyor neredeyse çorap lekelerini çıkarmıcak yani
büyük konuşmayayım ama evlenirken vestel hiç bir şey almam:19:

Araştırma yapmadan artık hiç birşey alınmaz, ama durum onu gösteriyor ki insanlar bütçelerine göre hareket ediyorlar :(

vestelden çöp alınmaz :19: makine bozulur anlarım da çamaşır makinesi yıkkamıyo,ya da bulaşık makinesi bulaşıkları temizlemiyo diye şikayet mi olur yahu..zaten garantisi olsa bile hiç kimse ilgilenmiyo ürün satıldıktan sonra. ama diğer markalara göre o kadar uygun ki fiyatları, doğal olarak tercih sebebi...

1,5 yillik evliyim hangi akla hizmet beyaz esyayi vestel aldim bilmiorum ama bnm yaptigim hatayi siz yapmayin lutfen. Camasirlarim hic temiz olmuyor ki az camasir bolca deterjan koymama ragmen! Her turlu deterjani denedim alakasi yok makina deterjani almiyo aldigina direk gider suyuna karistiriyo. Ben hic köpüklü gormedim makinayi. 2 kere yikayip 2 kere duruluyorum bana misin demiyor. Bulasik makinamda oyle. Ki ben makinaya bulasigi akitip degil kopuklu sudan gecirip koyarim duzgunce dizerim, tuzunu parlaticisini kontrol eder her yikamada biraz da camasir suyu koyarim temiz olsun diye ama buna ragmen bardaklarim yikanmamis gb igrenc cikiyo. Eve gelen misafire su vermeye utanir oldum. Elimde yikiyorum Kimse almasin vestel lutfeeeennnn

Back
X