Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fırınlar, Ocaklar, AspiratörlerVestel Rutik model ankastre set için fikir lütfen
Hanımlar merhabalar,ankastre set almayı düşünüyorumda vestelin rustik ankastre seti var görünüşünü çok beğendim kullanan varmı acaba,artıları eksileri hakkında bilgi sahibi olan varsa önerilerinizi alabilirmiyim lütfen
Vestelde çalışmıştım ankastreleri hakkında hiç kötü yorum almadım ama bir bilgi vereyim yinede siz bilirsiniz yatay olan davlumbazlara göre çekim gücü daha az. görünüşüne önem vermişler ama çekim gücüne çok önem veriyosan bu seni diğerlerine göre tatmin etmez.
Merhaba bende bu konuda araştırma yapıyordum. Vestel Rustik ankastre setini aldınız mı? Kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi? Eki Görüntüle 1893425
Hanımlar merhabalar,ankastre set almayı düşünüyorumda vestelin rustik ankastre seti var görünüşünü çok beğendim kullanan varmı acaba,artıları eksileri hakkında bilgi sahibi olan varsa önerilerinizi alabilirmiyim lütfen