kızlar evimdeki hemen her ürün VESTEL NE YAZIKKİİİ olmaz olaydı almaz olaydım görünüşlerine ve reklamlarına tav olupda ,,,,nedenine gelince en ufak plastik parça parası bile 10 liradan başlıyormuş ben nerden bileyim alırken....... garantisi 2 yıllık olan ürünlerin 2 yıl biter bitmez arızalanmaya başlıyacağını , hemde düşününki aynı anda hem çamaşır makinanız hemde fırınınız arızalanmış mecburen diyorsunuzki sizde servis gelsin servis geliyor yapıyor çamaşır makinanızı fırına gelince onun için bir daha gelicez çünkü; ekstra servis parası almalıyız böyle bir saçmalık varmııııııııı varsa hangi firmada varrrr telefon açıyorum servise telefonun ucundaki bayan bana fiyat vermem diyor arızalı parçayla ilgili aslında kızlar bugün o kadar çok telefon trafiği yaşadımki bu konuyla ilgili genel merkezinden tutunda şikayet birimlerine kadar ama netice nemi koca bir sıfır hep haklılar hep haklılar arkadaşlar vestel alırken çok düşünün çok ilk arızasında atın çöpe çünki ufak bir arızada dahii makinanın 4/1 i para vericeksiniz bunu iyi bilin lütfen benden naçizane KK TAVSİYESİ
size o kadar ince ayrıntısına kadar şu yaşadıklarımı yazsam inanın bir daha VESTEL'in yanından bile geçmezsiniz inanınn.......

acilen küçük bir fırın almam lazım şimdi benim küçük bir kızım var evde sürekli kek .kurabiye vb ve az yağlı fırın yemekleri ve ızgaralar pişmesi gerekiyor bana ne önerirsiniz davulmu , minimi yada midimi evde şu an kullandığım ekstra set üstü ocağım olduğu için ocaklı fırın düşünmüyorum evdeki VESTEL'ide inanın yarı eşime sölicem çöpeeee yada hurdacıya yada ikinci elciye bys byss VESTEL en yakın zamanda hiç bir ürünün evimde kalcak yeminle .........
size o kadar ince ayrıntısına kadar şu yaşadıklarımı yazsam inanın bir daha VESTEL'in yanından bile geçmezsiniz inanınn.......

acilen küçük bir fırın almam lazım şimdi benim küçük bir kızım var evde sürekli kek .kurabiye vb ve az yağlı fırın yemekleri ve ızgaralar pişmesi gerekiyor bana ne önerirsiniz davulmu , minimi yada midimi evde şu an kullandığım ekstra set üstü ocağım olduğu için ocaklı fırın düşünmüyorum evdeki VESTEL'ide inanın yarı eşime sölicem çöpeeee yada hurdacıya yada ikinci elciye bys byss VESTEL en yakın zamanda hiç bir ürünün evimde kalcak yeminle .........