Vesvese mi yapıyorum :(

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
İyi günler bayanlar... Son zamanlarda çok huzursuzum. Danışmak istiyorum size...
23 aralık itibari ile hamile olduğumu öğrendim. O zaman kan değerim çok düşük olduğu için doktor kesin bir şey demedi. Böyle günlerce adetimin geçmesini bekledim. Adetim geçtikten 6 gün sonra, 4 Ocakta kanamam oldu. Devlet hastanesine acile gittim. Doktor göremedi önce epey üzdü beni, parça düşmüş ve sen görmemiş olabilirsin dedi. Sonra kan testinde çıktı. Ben zor bela iyi bir hastanede iyi bir doktora randevu aldım. İlaç verdi kaç günde kesildi kanamam. 13 Şubata randevu verdi tekrar. Sırt ve kasık ağrılarım çok oluyor sürekli uzanmak istiyorum. Bu ağrılarım normal mi? Sürekli içim huzursuz. Daha bebeği bile görmedim.
Biran önce doktora gitmek istiyorum. Bir yanımda randevunu bekle diyor. Kanamam yok sadece gün içinde iştahsızlık ve ağrılarım var.
Öyle pimpirikli olup sürekli doktora da gitmek istemiyorum. Çünkü önümde daha uzun bir yol var ve sürekli sürekli gitmeyim diyorum.
Ama merakta ediyorum. Hamile anneler nasıl dayandınız.... En son keseyi gördüm bebeği görmedim. Bebeği görsem bu sefer kalp atışını duymadım diyeceğim. Sonra cinsiyeti.......... Nasıl geçecek günler...

Sabır göstereceksiniz
Heycanınızı anlıyorum ama bu sizi daha çok strese sokar
Dr dinleyin,bol bolda dinlenin.

Sabır göstereceksiniz
Heycanınızı anlıyorum ama bu sizi daha çok strese sokar
Dr dinleyin,bol bolda dinlenin.

aa bunu kaçırdım 13 şubat özelden randevu almışsınız
Başka özel doktor yok mu ?
Tabiki daha erken biryer varsa tercih edin orayı

Baska doktor var ama bu doktora hem iki yengem h lem arkadasim gitti. Cok memnunlar. Bu yuzden onu tercih ettim. Ancak arada baska doktor a gidebilirim. Onda da kararsizim.isté. sabredyim diyorum sabredemiyorum ((((( tsk ederim canim yorumun icin :)

Uzun bi sure var daha doktora en azından kalp atısıyla gebelıgı kesınlestırmek ıcın doktora mutlaka gıtmelisiniz arada suan tam olarka kaç haftalık ?

Uzun bi sure var daha doktora en azından kalp atısıyla gebelıgı kesınlestırmek ıcın doktora mutlaka gıtmelisiniz arada suan tam olarka kaç haftalık ?
7 haftalik olmasi lazim. Doktor cok rahat davrandi acaba ben mi abartiyorum diye dusundum :-/

Panik yapıp kendini strese sokma ama doktora gitmeyi de ödememe. 1 ay çok fazla. acildeki doktor kadın doğumcu muydu

Bence daha fazla bekleme kalp atıslarını duyman gerek herseyın yolunda oldugunu anlamak için panık yapma ama en kısa surede bi doktora gıt

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben de gebeliğimin başlarında aynı senin gibi herşeyi kafama takardım bebeğin boyunu bile :)) Doktora ilk gittiğimde 6 haftalık hamile olmama rağmen 5 haftalık demişti 2 hafta kendi kendimi yedim ama şimdi maşaAllahı var 13 haftalıkken gittiğimde doktor gelişimi 14 haftalık dedi ben de hep vakit geçiremezdim bir an önce cinsiyetini öğrenmek isterdim kalp atışını duymak isterdim o randevu günü gelmek bilmezdi ama bir şekilde geçiyor vakit çok sıkma kendini herşey olacağına varır ama sen yine de bi kalp atışını duymak için doktora git şubata kadar bekleme ondan sonra için rahat eder zaten hem de o mutluluk tarif edilemez :)

Tesekkur ederim canim. Cuma gunu esim musait birlikte gidecegiz artik. Insallah guzel haberler alirim. Allah senin bebisini de saglikla kucagina almayi kismet etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…