vesvese rahat birakmiyor beni,fikirlerinize ihtiyacim var....

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.

eyvahh temizlik hastalığı bulaşmış sana...kendini zorla bu durum için..baktın olmuyor psikoloğa git...

Sadece çamaşırla ilgili bir takıntı mı, başka şeylerle ilgili takıntıların var mı? Bunun gibi durumlar yaşayıp ciddi rahatsızlık yaşayan insanlar var, mutlaka doktora gitmelisin

Camasirda sadece kizlar psikologa giz yada cok ilginc yazmayin yaptigimin sacma oldugunun zaten farkindayim sadece sizler nasil yapiyorsunuz diye ogrenmek istedim hepsi bu..

Camasirda sadece kizlar psikologa giz yada cok ilginc yazmayin yaptigimin sacma oldugunun zaten farkindayim sadece sizler nasil yapiyorsunuz diye ogrenmek istedim hepsi bu..
valla kirli sepetinden kirlileri alıyorum makineye atıyorum, sonra da deterjanımı koyup makineyi çalıştırıyorum,makine bitince alıp kurutucuma asıyorum
hepsi bu kadar basit...
senin anlattığın gibi atla deve değil yani....

Arkadaşım bu ne hakkaten? Öyle mikrop free bir dünya yok biliyorsun di mi?
İstediğin kadar elini yık, hamamda paklan 3-5 dk geçmez sayısız mikrop/ bakteriyi yükleniyoruz yaşadığımız ortamdan. Çamaşır eteğine değdi, iki mikrop kaptı diye hasta edecek değil seni.

O mikropların sizi hasta edecek boyutta olması içiin bayağaa fazla adette olmanız lazım.

Sırf çamaşır hususu mu böyle? Ev de anti-bakteriyel sabunlar falan kullanıyorsunuz, onlardan da vazgeçin lütfen.

çamaşırlarımı kirli sepetinde biriktiriyorum zaten çalışıyorum haftasonları yıkanıyor çamaşırlar. sonra bakıyorum sepet dolmuş alıp komple hepsini yere döküyorum seçiyorum beyazlar bir yana renkliler bir yana bir de açık renkliler bir yana diye sonra alıyorum 1 kapak vernel 1 kapak sıvı deterjan birazda calgon atıyorum yıkanıyo bitince de alıyorum asıyorum odaya balkonu en son yazın sildim balkon pis :KK45: belki yazın balkona çıkartırım çekası oldu bitti

Bence abartı,sizin gibi telaş eden yoktur sanırım.Kirli sepetindeki çamaşırları renk grubuna göre ayırıyorum.Makinaya yerleştiriyorum.Yıkandıktan sonra balkonu ,çamaşır ipini temizleyip seriyorum.

Kizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.
dötünüze giydiğiniz şeylere bu muamele yapıyorsanız bulaşıkları düşünemiyorum
nasıl bir hastalık ise...

mikroplar sadece dokunmayla değil havayla da bulaşabilir. bırak elbiselr makineden çıkarırken üzerin değsin. Elini makineye sok hususi değdir çamaşırlra. Delrirecek halin yok. Kaçarsan kovalanırsın. Sen üstün git. Bırak mikrop geçsin üzerinden ki öyl bir durumda yok. Yapma, hstalığa davetiye açma.

Dalga geçip sanki uzaydan bir dost yorum yazmış gibi davrananlara da şaşıyorum. Çevrenizde psikolojik olarak zorlanan kimse olmadı sanırım. O da biliyor makineden çamaşır çıkarıp asıp kurutucuya attığınızı. Ötkilştirmeden yorum yapsanız ne hoş olur. Kadın milleti.. Bazen çok yorucu oluyor.

Kurutma makinesi alın. Çok kolay oluyor.çamaşır makinesinden çıkarıp hemen ativeriyorsun kurutmaya..hem çamaşırlar kaskatı olmuyor hem mis gibi kokuyor hemde temiz kalıyor. .özellikle kışın çok büyük rahatlık. Ben yıllardır kullanıyorum. Çok memunum

Back
X