- 26 Haziran 2013
- 391
- 3.234
- 113
- Konu Sahibi sinderella1985
Yaptigin sacma degil canim milyonlarca dunyada senin gbi sanirm stresli donem atlatmissn kendini ikna edersen bir daha yapmazsin suan bi arkadasla ilgileniyrm pskolojk sorununa yardimci olmaya calisiorm sana da yardimci olmaya calisicm oncelikle mikrop la ilgiliyse dusuncen belli bir asamaya ulasmadan sana zarar vermez ve makina sicak suyla yikadigi icn ve deterjn bulastigi icn mikrp kalmz cnku icnde zararlu ck madde iceriyr deterjanlr ve birsuru ornek sunabilrm sana disarda sana mikrp bulasmz kafanda sunu dusun gormeden inancagm tek sey ALLAH olsn kendine bunu syle degmedi bsy bana degmisse ucmustr dye dusunKizlar icinden cikamadigim bir sorunum var,camasir makinaya atarken surekli vesvesr yasiyorum acaba deterjani tam koydummu diye toz derterjan kullaniyorum kirlileri makinaya atinca elimi yikayip atiyorum deterhani ama sonradan hep sorular olusuyor beynimde elimi yikadimmi diye,makinadan cikarmadan elimi yikiyorum yani bise bulasmasin camasira diye mesele ogun disari ciktim geldim camasir cikaricam makinadan kiyafetime degdirmeden asmaya calisiyorum disarinin mikrobu bulasicak diye cok uzuluyorum bu durumuma o yuzden camasirim hic bitmez,fikirlerinize ihtiyacim var siz nasil yapiyotsunuz...kurumaya biraktigim camasirlarima kimseye dokundurtmuyorum evin icinde kurutuyorum zaten kendi kendime soruyorum neden bu camasirlara bir bebek muamellesi yapiyorsun rahat ol diyorum ama yenik dusuyorum.