Veteriner kedimi vermemek icin sürekli bahane üretiyor olabilirmi

Baharat2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
26
6
86
35
Merhaba arkadaşlar kedim 10 gündür veterinerde tedavi görüyor gectigimiz aali gunu cikacagini soylediler sali gununden cumaya atildi simdide pazara kalabilir henüz duzelmedi deniyor.30 bin masraf cikarildi esim sadece bir kısmıni odeyebildi yatirirkende parça parca odeyecegini soylemis zaten kabul edildi veteriner kedimi rehin alabilirmi böyle bir hakkı varmı 3 gündür karanlik bi odada her gittigimde sürekli ağlıyor artık dayanamiyorum sesini duymaya

Böyle şey mümkün bile olamaz ya parasını beklediği için yapıyor böyle pis düşünceli insanlar çok , kedinizi gidip alın o miniğin psikolojisi ile oynamaya hakkı yok onların . Kedinizde büyük bir problem sıkıntı olsaydı ilk günden tedavi edilirdi zaten 10 günlük neyi önemli olabilir ? Sinirlerim geldi .

Böyle şey mümkün bile olamaz ya parasını beklediği için yapıyor böyle pis düşünceli insanlar çok , kedinizi gidip alın o miniğin psikolojisi ile oynamaya hakkı yok onların . Kedinizde büyük bir problem sıkıntı olsaydı ilk günden tedavi edilirdi zaten 3 günlük neyi önemli olabilir ? Sinirlerim geldi .
Tedavisi bitti gençlik hastaligina yakalanmisti suanda sadece probiyotik verildigini söyledi onu bende veririm evde para yüzünden yapiliyor biliyorum sorduğumda bunuda inkar ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşimde kalsin iyi olsun diye onlara inaniyor

Tedavisi bitti gençlik hastaligina yakalanmisti suanda sadece probiyotik verildigini söyledi onu bende veririm evde para yüzünden yapiliyor biliyorum sorduğumda bunuda inkar ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşimde kalsin iyi olsun diye onlara inaniyor

Sürekli hangi mantıkla probiyotik veriliyor yani , 3 gün karanlık oda ne demek . Siz kedimi verin parasını getireceğim deyin . Eşiniz gitsin gerekirse böyle şey olmaz .

Nasil alicam ne demek yahu gidip kedomi almaya geldim bu kadar diceksin zorla mi tutacaklar
Bugunde söyledim önce bir kontrol edicez son kez sonra cikaricaz dedi yarindan icin sonra ben cikinca sahibi aradi hala kakasi duzelmedi o yüzden tutuyoruz pazarada kalabilir belli olmaz birkaç gun once duzelipte şimdi nasıl kötü oldu anlamadim

Ne demek vermiyorlar? Gidip kedimi almaya geldim acil bir durum olursa getiririm diyerek hayvanı alın oradan.
Baştan taksit ödemeye okey demeseymiş o zaman, resmen para tamamlanana kadar hayvanı esir almış

Ne demek vermiyorlar? Gidip kedimi almaya geldim acil bir durum olursa getiririm diyerek hayvanı alın oradan.
Baştan taksit ödemeye okey demeseymiş o zaman, resmen para tamamlanana kadar hayvanı esir almış
Evet ben bunu eşime anlatamiyorumki oyle şey olurmu diyor oluyor işte yasal bisey varmi bilemedigim için buraya yazdim tutabilirmi diye

Back
X