Via Hospital'da doğum yapanlar yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

haziran0806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.038
979
208
kızlar merhaba ben hala karar veremedim hastane konusunda yorum ve tecrübelerinize ihtiyacım var!!!

Hangi hastane doğum yaptınız da diye sorabilirim aslında... fiyatlar ve doktor tavsiyesiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?? Ben bayaa bi araştırdım Via Hospital diye düşündüm ama hala kararsızım sizce doğru bir tercih mi? Bu hastanede özellikle doğum yapanların fikrini yaşadıklarını merak ediyorum malum tüp bebek anneleri olduğumuz için Sezeryanla doğum yapacağız Sezeryan konusunda da nasıl bir hastane?? Yorumlarınız bekliyorum !!!!

benim arkadaşım via hospital selimiye de doğum yaptı normal doğum çok memnun kaldı. ben de onun doktoruna doğumdan sonra kontrole gitmiştim . hastane personeli ve doktor gerçekten çok iyiydi. sezeryan konusunda bir bilgim yok malesef

Kesinlikle Via Hospital- Serpil Özen diyorum. Başhekimdir ama çok yoğun uyarayım. Benim de doktorum.

Kesinlikle Via Hospital- Serpil Özen diyorum. Başhekimdir ama çok yoğun uyarayım. Benim de doktorum.

Canım merhaba ben Via hospital Sancaktepe'ye gittim kontrole Dr Tuğba Gürbüz soğuk bi doktordu öyle çok Detaylı bakmadı gazın çok var dedi sonrasında hakkında hiç hoş şeyler duymadım ve kesinlikle gitmeme kararı aldım bi arkadaşım 27 haftalık hamile kıza bugüne kadar bebeğin cinsiyeti kız demiş ama geçenlerde gittiğinde erkek olabilir değişebilir diye yorum yapınca kızın psikolojisi altüst oldu insan böyle olunca güveni yerle yeksan oluyo selimiyedeki yere Gidicektim ama bebek yoğun Bakım ünitesi olmayınca pek gitme taraftarı olmamıştım derken Selimiye şubesi tadilat nedeniyle kapalı oradaki doktorların bu hastaneye geleceğini öğrendim Serpil Özene bi gidicem bakalım hastane temizdi ama insan böyle şeyler duyunca çok korkuyo şimdi Dr un gelmesini bekliyorum çok teşekkür ederim yorumun için bişey daha sormak istiyorum doğum yaptın mı Doğumu nasıl ?? Spinal Sezeryan doğum yaptırmayı sence nasıllar ??

benim arkadaşım via hospital selimiye de doğum yaptı normal doğum çok memnun kaldı. ben de onun doktoruna doğumdan sonra kontrole gitmiştim . hastane personeli ve doktor gerçekten çok iyiydi. sezeryan konusunda bir bilgim yok malesef

Canım ben gittim kontrole bikez Tuğba Gürbüze ama durgun bi doktor ki hakkında bişeyler duyunca da vazgeç durumunda kaldım şimdi Serpil Özen e gidicem bakalım sancaktepe ye gelicekmiş hastane temizdi gördüğüm kadarıyla of ya olumsuz şeyler duyunca insan tedirgin oluyo ama hastane gayet temiz ve steril görünüyordu bu sefer gittiğimde bakıcam iyice

Arkadaşlar şuan 21 haftalık hamileyim,hastaneye tavsiye üzerine gittim.ama doktoru sayfalarından ben seçmiştim.Nükhet Hanıma 4 kez gittim.ilk önce bana iyi gelen yanlarından bahsedeyim.çok fazla ilaca yönlendirmiyor.Hastasına doğumun doğal bir olay oladuğundan bahsediyor.Bu yönü gerçekten güzeldi.Fakat mesleğinden yorulmuş bir tavrı var.Ben ilave para vermeyi dahi göze alıp devam ettgiğim dokttorda doğum yapayım istediğimden herşeyi açık açık sordum.Doğum pazara gelirse gelmeyeceğini hayatında çocuklarına karşı görevleri olduğunu pazar kahvaltısını beraber yapmak gibi olduğunu söyledi.Anlayıslı olmak istedim sonucta duygusal dusunuyor ve bende calısan bı ınsan olarak ekstra para kazanacagımı bılsem de pazar gitmek istemem diye.Ama genel olarak işten yorulduğunu söylemlerınden cıkardım.Çok yoruluyuruz falan dıyıp duruyordu.Bır ara acıl gıtmem gerektı nobete 1 ay boyunca kalmak ıstememıs dınlenmek ıstemıs ve sonunda da muaynelerımde dogum tarıhıne daha var olsada hastaneden ayrılma durumunuz söz konusu olur mu dıye sormama ragmen neden ayrılayım dıyen kişi hastaneden ayrılmıs.Sebebının bılmıyorum ama ben de calısan bırıyım en azından kısmet,hayat bu gıbı yuvarlak cevaplar verseydı kafamda gıdebılecegıne daır suphe olur guvenmesdım.en onemlı seylerden bırı meslek sevgısı arkadaslar bence olurda duyarsanız bı yere gectıgını bence cevrenıze bılgı verın cunku calısmaktan usanmıs bırı nereye gıtse mutsuz olur.Herkesı Allah kurtarsın ....

başka doktor önerisi olan var mı ben kararsız kaldım şimdi tuğba hanm mı yoksa serpil hanım mı daha iyi

Back
X