Vicdan azabı çekiyorum

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Merhaba kızlar
2 yıllık bir ilişkim vardı 5 ay önce ayrılmıştık.Bu 5 ay ayrı kaldığımız dönemde benim bi görüştüğüm flörtüm oldu.Sevgili gibiydik cinsellik yaşanmadı da öpüşme vs yakınlaşmalarımız oldu.Kısa surdu fakat 1 hafta kadar yurutemedim yollarımızı.ayırdık.
Her neyse eski erkek arkadasimla tekrar konusmaya başladık henuz barismadik daha 10 gün oldu.Fakat ben ayri kaldigimiz surede yasadiklarimdan dolayi pişman oldum resmen vicdan azabı cekiyorum.Ona ayri kaldigimiz donemde flortum oldugunu soyledim onun da olmus bi kere bulustuk dedi.Ben ayrintilara yakinlastigimiz hususuna değinmedim ama bu konu bende çok fazla içsel huzursuzluk yarattı.Acaba soylesem mi diyorum ama herşey baslamadan bitebilir.Bu huzursuzlukta beni yiyip bitircek kafayi yicem bunaldim lutfen kirici olmadan yol gosterici yorumlarinizi bekliyorum.

Hayatım bizim flörtümüz oluyorda onların olmuyor mu sanki. Cinsellik bile yaşıyorlar. Kafana çok takma oda biriyle görüşmüş ve eminim yakınlaşmıştır. İçini rahat tut karşılıklı olmuş birşeyler onlar yapar da biz yapamaz mıyız boşver gitsin

Söyleme bişey, o çocuğun kim olduğunu da söyleme. Vicdan azabı deyince dedim arabayla birini mi ezdi kaçtı.. Allah iyiliğini versin..

ayrılmışsınız. vicdan azabı niye?
sanki aldatmışsın.

Söyleme. Sevgilinle bir şeyler yaşıyorsan yeni flörtünle de yaşadığını tahmin etmiştir zaten ama senden duymak kötü hissettirir belki.

Aldatmışsın gibi konuşmuşsun ama o dönem ayrıymışsınız, neden vicdan azabı çekiyorsun? Onunda görüştüğü kişi ile bir şey yaşamadığına inanmıyorum zaten, eşitsiniz yani.

Konudan bağımsız olarak, araya birileri girmiş, ikiniz de bir şeyler yaşamışsınız başkaları ile, kolay kolay bu ilişkinin yürüyeceğine inanmıyorum. Aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sözüne çok inananlardanım.

onunla birlikteyken yapmamışsınki, ayrı iken yaşamışsın, tekrar barışacağını nerden bileceksin...dürüstlük her zaman iyi bir şey değildir, bazı şeyleri kendimizde saklamalıyız...söylediğiniztaktirde size dürürstlüğünüz için teşekkür gelmiycek bundan emin olun, sadece güveni sarsılıcak, belkide sizden soğuyacak...

Söyleme onun da ilişkisi olmuş o sana anlattı mı? Bazı erkekler dürüst olmayı haketmiyor. Zaten sormamış

ayrılmışsınız. vicdan azabı niye?
sanki aldatmışsın.
Bilmiyorum ya aldatma değil bu haklisiniz da bu içimdeki saçma his neden anlamadim.İliskilerde durust,şeffaf olunması taraftariyim.Bu zamana kadar da iliskimiz bu şekilde yürüdü birbirimize hic yalan soylemedik ondan belki de bu hissetiklerim.

Ne gerek var allasen? Ne abartıyorsunuz bu mevzuları. Ayrı olduğunuzda sadakat yükümlülüğünüz kalkar.

İlişkilerde dürüst olunmalıdır tâbi ama ilişki içerisinde iken, ilişki bittikten sonra yapılanlar karşı tarafı bağlamaz. Aldatma yok sonuçta.

Sevgilin her şeyi bilmek zorunda değil.
Vicdan yapılacak bi durum da yok. Dert arama kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…