- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
kv nişanlanmamızı erken buluyordu , bide kıyafetleri yuzugu ondan habersiz aldık diye darılmıstı falan . burda onlar hakkında konu acmıstım . buraya yazıp cizmiştim kv hakkında şikayet niteliğinde . Ama şimdi görüyorum ki aslında kadıncağız haklı ben sinirime yanik düşüp buraya şikaye edercesine yazdım . doğla bır seydi yanı erken bulması nısanı . sonucta daha okulumuz bıtmedı meselğimiz yok . E insan bı sorardı anne(kv) ne zamna gidelim edelim diye . offf offf. Birde herkese kayınvalidemle ilgili dert yandım , anlattım , dedikodu yapmıs oldum resmen . pişmanım çok çünkü ben haksızdım gercekten . kendimi ona karsı suclu hissediyorum . özür de dileyemem gururdan değil ama nasıl derim ben sana alınıp senı dostlarıma , herkese sıkayet ettim diye . kızlar bana bır seyler dıyın . acaba hediye mı alsam , baska bır sey mı yapsam , gunah cıkarmak olarak değil, zaten bundan sonra asla kotu dusunmeyeceğim hakkında ama ne yapsam da gonlum az ferahlasa , somut bır seyler yapmak istiyorum sevineceği . bi,r hediye önerir misiniz , .
ve lütfen rica ediyorum istediğiniz gibi düşünebilirsiniz hakkımda ama yargılarken bıraz da benı düşünün ç çünkü ne zaman yazsam buraya cok sert konusuyor bazılarınız benımle , ya da asagılıyor dalga gecer gbi konusuyor , bi szö var çok severim ' hepimiz insandan da öte kadınınız ' oyüzden kırıcı olmayalım 3 gunluk dunya da . bilin ki bazen yazdıklarınız , bu benım içinde gecerli , insanları kırıp incitebiliyor , hatta ağlatabiliyor ya da daha çok yalnız hissesttirebiliyor . iyi ve hayırlı gunler dilerim hepinize
ve lütfen rica ediyorum istediğiniz gibi düşünebilirsiniz hakkımda ama yargılarken bıraz da benı düşünün ç çünkü ne zaman yazsam buraya cok sert konusuyor bazılarınız benımle , ya da asagılıyor dalga gecer gbi konusuyor , bi szö var çok severim ' hepimiz insandan da öte kadınınız ' oyüzden kırıcı olmayalım 3 gunluk dunya da . bilin ki bazen yazdıklarınız , bu benım içinde gecerli , insanları kırıp incitebiliyor , hatta ağlatabiliyor ya da daha çok yalnız hissesttirebiliyor . iyi ve hayırlı gunler dilerim hepinize