- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
yanlıs anladınız sanırım biliyor diye değil , içim , vicdanım rahatsız .Biliyor diye yani?
Samimiyetten çok uzak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlıs anladınız sanırım biliyor diye değil , içim , vicdanım rahatsız .Biliyor diye yani?
Samimiyetten çok uzak..
Ben genelde derin anlamli seyleri goremem.yanlış hatorlamıyorsam Hz zeynep kadlı kitapta yazıyordu , anlamı derindir . Görmek isteyene
şuan bunları yazdığımı bılmıyorBiliyor diye yani?
Samimiyetten çok uzak..
kv validem değil nişanlım bılıyor ama suan yazdılarımı bılmıyorBen genelde derin anlamli seyleri goremem.
Cinsiyetci bir yaklasim, kadindir yok erkektir diyerek degilde insandir onun ozu diye dusundum.
Kayinvalideniz uyeliginizi biliyormus nickinizi de biliyorsa "iyi" niyetinizi, samimiyetinizi okur burdan.
Konun buram buram yakalandım kıvırmam lazım kokuyor ondan dedmhayır öyle bir sey yok görürse diye de yazmadım
öğrenmedi , elbette mesafe önemli ama mesafenın anlamı ''uzaklık '' ve ''samımıyetsızlık'' olmamalı . hem öğresende insan yanlıslar yapabılır ben burda kvdeme hakaret etmedim , sede kırıldığımı söyledim ama haksız yere . Öğrensede açıklarım . hatalar insanlar için var .bundan önceki konularında biz sana mesafeli olman gerektiğini söyledik.
kadın mesafeli olmak istiyor. sana ''sık sık arama, gitme, yapışkan bi imaj çizme ağır dur'' dedik.
hatta haksız bile olsalar hep özür diliyordun, dileme dedik. kendini ezdirme dedik.
sen hala bugün gelmiş, ''hediye mi alsam'' vs diyorsun. söylediğimiz laflar bi kulağından girip diğerinden çıkmış.
bence kv senin burdaki konunu öğrendi, bu konuyu da o yüzden açtın.
gerektiği kadar kendimi savunurum çünkü ben hakaret etmedim ya da kötü niyetle yazmadım daha oncekı yazdıklarımı ya da dostlarımla konusmalrımı . ama haksızdım bunu da bılıyorum . kızgınlık ve kırgınlıkla oldu her sey . saygı duyarım bır sey derse de tabı hakaret hariç çünkü iş sadece hatayı anlamakta bıtmıyor devamındakı tutum da onemliKayınvalideniz sizi bu söylediklerinize de pişman ederse ne yapacaksınız?
öğrenmedi , elbette mesafe önemli ama mesafenın anlamı ''uzaklık '' ve ''samımıyetsızlık'' olmamalı . hem öğresende insan yanlıslar yapabılır ben burda kvdeme hakaret etmedim , sede kırıldığımı söyledim ama haksız yere . Öğrensede açıklarım . hatalar insanlar için var .
+1bundan önceki konularında biz sana mesafeli olman gerektiğini söyledik.
kadın mesafeli olmak istiyor. sana ''sık sık arama, gitme, yapışkan bi imaj çizme ağır dur'' dedik.
hatta haksız bile olsalar hep özür diliyordun, dileme dedik. kendini ezdirme dedik.
sen hala bugün gelmiş, ''hediye mi alsam'' vs diyorsun. söylediğimiz laflar bi kulağından girip diğerinden çıkmış.
bence kv senin burdaki konunu öğrendi, bu konuyu da o yüzden açtın.
Elbette...gerektiği kadar kendimi savunurum çünkü ben hakaret etmedim ya da kötü niyetle yazmadım daha oncekı yazdıklarımı ya da dostlarımla konusmalrımı . ama haksızdım bunu da bılıyorum . kızgınlık ve kırgınlıkla oldu her sey . saygı duyarım bır sey derse de tabı hakaret hariç çünkü iş sadece hatayı anlamakta bıtmıyor devamındakı tutum da onemli
haklısınız aklar bıcımde konusmalıyım ancak bu sekılde vicdanım rahatlarElbette...
Eski konularınızı bilmiyorum. Bundan sonra iyiniyetli ama temkinli yaklaşırsınız.
Kayınvalideye karşı da daha olumlu olursunuz.
Kimlere dedikodu yaptıysanız onlarla tekrar konuştuğunuzda hatalı olduğunuzu vurgular, kayınvalideyi aklarsınız.
Yalnız bir hata yaptığında yeniden insanlara olumsuz şekilde anlatmayın.
hayır zaten nianlım bılıyor çok defadır soyluyorum bunu . anneside bır sey öğrenmedi . kırmıcam zaten kalbınıKonuyu okuyunca nişanlın tarafından kkdaki üyeliğin ifşa oldu, annesi hakkındaki düşüncelerini öğrendi, sen de hayır aslında öyle değil böyle demek için konu açmışsın gibi geldi
Özür falan dileme , bundan sonrasında kalbini kırma tamamdır.