Vicdan Azabı Duymalı Mıyım?

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Selam bayanlar...2 yıllık eski sevgilimle fena şekilde ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum.2-3 ay veya daha fazla emin değilim...Artık ayrılık tarihini aklımda tutmayacak kadar umursamaz olmuşum demek ki. Ayrılık nedenimiz onun aşırı kıskançlığı ve paranoyak olmasıydı sevgilim değilde sahibim gibi davranmaya başlayınca ipler kopmuştu. Öyle ayrılık acısı yaşamadım veya barışmalı mıyız diye bile düşünmedim çünkü bittiğini biliyodum. Ama onun açısından aynı şeyi söyleyemem. Önce barışmak için yalvarıp sonra kabul etmeyince kesin başkasını buldun sen şöylesin böylesin vs birsürü hakaret etmişti. Ağıza alınmıcak şeyler yazamıyorum bile ama tahmin etmişinizdir. Küçükken amcasını kaybedince stresten saç kıran çıktığını anlatmıştı çocukluğu dalga konusu olarak geçmiş ve hep bu konuya çok üzülürdü. Biraz önce saçlarını kazıttığını öğrendim. Yeniden saç kıran olmuş stres ve üzüntüden. Kendimi berbat hissediyorum. Ne biliim saçlarını çok severdim böyle kumral gür saçları vardı... Yazınca yine farkettim ki yapabileceğim hiçbişey yok arasam daha fena olcak ikimiz içinde ama ilk kez kötü anında yanında olamadığımı farkettim. Bu öyle özledim,seviyorum,barışsak mı gibisinden bi his değil.Ne biliim tuhaf bişi.Biraz morale ihtiyacım var sanırım...

İnsan bazen bir seçim yapmak zorunda kalır ve aklıyla hareket edenler kendini seçer ki doğrusu budur.
Saçkıran geçer, sarımsak sürsün kafasına.
Mutsuzluksa hem yıkıcıdır , hem bulaşıcı.

Şimdi tekrar düşündüm de bi anlık duygusallık yaşadım sanırım...5 dk içinde bu kadar hızlı fikir değiştirmemde ayrı bişi ama neyse.Herkesin derdi var napıım napabilirim? Madem üzülcekti,bu hallere gelcekti adam olsaydı zamanında 50 defa dedim. Tamam hakkını ödeyemem kötü anımda her zaman yanında oldu bende onun yanında oldum ama daha 2 yıl öncesinde tanımıyoduk bile birbirimizi 20 yıldır birbirimiz olmadan yaşayabildiğimize göre şimdide yaşarız. Sağol Kitty yorumun için haklısın ben kendimi seçtim. Bi süre yas tutmak ömür boyu sinir krizi geçirmekten iyidir.

Mutsuz, umutsuz iliskinin bitirilmesi en iyisi. Sonra ayrilan taraflar nasil kendine gelir o karakterin saglamligiyla ilgili. Sana zarar veren iliskiyi bitirmekle iyi etmissin. Karsi tarafin saciydi, sorunuydu artik onu ilgilendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…