Hastanede kimse bakmayacak görümcemle ben günübirlik gidip geri dönücez refakatçisi kardeşi. Şartlar benim içinde normal değil eşim yanında olmamı çok istedi ameliyata girince bensiz dayanamıycağını söyledi o yüzden gidiyorum çocuklarıma da bakacak kimse olmadığı için farklı bi ilçeden annemi getirdim ve taburcu olduktan sonra gelinecek ev zaten benim evim bakımk burda benim tarafımdan yapılacak düşündüğüm çok fazla şey var biride görümcemin çocuğu olmasın bence madem geldi buyursun gelsin evde beklemiycek hastaneye gelcek onada tamam çocuğunu bırakacağı kişi annemsede bi zahmet sorsun annemde kaç yaşında kadın 3 çocuğa birden bakabilecekmi acaba bu yaşta
Hastanede çok kalmayacakmış. Daha sonra yazmışsınız bunu.
Siz sadece eşinizin yanında olmak için gidiyorsanız anneniz 2 günlüğüne gelip sonra döner.
2 yerine 3 çocuğu idare edebilir bence 2 gün. Hepsi okul yaşındaymış zaten.
Eve geçince de bakımlarını kızı yapar zaten herhalde. Siz neden kendi kendinize bu kadar sorumluluk yüklenip gerildiniz ki?
Böyle durumlarda sizin sorumluluğunuz olayı ele alıp çekip çeviren kişi olmak, mantıklı planlar yapmak zaten. Vay ben kayınvalideme şunu yapacağım bunu yapacağım diye alakasız sorumluluklar yüklenip kendinizi geriyorsunuz.
Onları kızı ve oğlu yapacak, siz mantıklı olan kişi olacaksınız.
Akıllarına geldiği an eşiniz oradaydı, o denk geldi, ona söylediler belki.
Adam size sensiz dayanamam yanımda ol diyor, siz nelerin hesabındasınız...
Kayınvalideniz ve eşiniz berbat insanlarsa ve bunların hiçbirini hak etmiyorlarsa baştan ben uğraşamam demeliydiniz.
Kabul ettiyseniz böyle şeylere takılmak gereksiz artık.