- Konu Sahibi nalanbilek
dert mi değil mi bilmiyorum ama şuan bu durum beni çok üzüyor içimde inanılmaz bir vicdan azabı ve acıma duygusu . bugün erkek arkadaşımla buluştuk kütüphaneye gittik daha sonra benım kitaplarımı almak için epeyyce bir yol yürüdük. eve giderken ben tramvaya binicektim erkek arkadaşımda karşı yönden gelene binicekti her neyse ben bindim ama binmeden de hep sorarım kartında var mı diye çünkü insanlık hali bazen benım bazen onun olmuyor. neyse tramvay geldi bindim o da durakta bekliyor bana bakıyor ben de gülümsüyorum ona derken güvenlikçi geldi onun yanına kartını sordu sanırım cüzdanını açmaya çalışıyordu çarşıya gitmeyi düşünmediğimizden yanında parası da yoktu sanırım kartı da olmayabilir yani kaçak binmiş olabilir o an güvenlikçiye laf anlatmaya çalışıyordu keşke inip ben bassaydım kartlarımız karışmış deseydim . beni aradı telefonla ben tramvayla çoktan gitmiştim o olaydan ikimizde bahsetmedik sanırım görmediğimi düşündü.ve evi çok uzak olmasına rağmen yürümek zorunda kaldı off ben çok aptalım neden inip sevgilime yardım etmedim o benim canım keşke o hiç üzülmese beni üzse de kırsa da ona bişi olmasın güvenlikçiyle konuşurkenki yüzü gözümden gitmiyor çok üzüldüm inşallah unuturum yakın zamanda.sizce de görmemiş gibi yapıp eve gitmem çok mu kötü olmuş