vicdan azabından öleceğim:(:(:(

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
314
108
303
Herkese iyi akşamlar diliyorum.2 aydan beri baktığımız bir kediciğimiz var.3 gün önce kızgınlık dönemine girdi.Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için kısırlaştıramayacaklarını söylüyorlar. Sanırım sokağa bırakacaklar:(:( Yaaaaaa lütfen bana bir yol gösterin bu ailemin bilinçsiz davranışı beni deli ediyor.Neler tavsiye edersiniz?. Ben dışarı bırakılmasına karşıyım aklıma bin bir türlü kötü senarya geliyor ve cidden nefesim daralıyor düşünmekten:(:(:(

Herkese iyi akşamlar diliyorum.2 aydan beri baktığımız bir kediciğimiz var.3 gün önce kızgınlık dönemine girdi.Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için kısırlaştıramayacaklarını söylüyorlar. Sanırım sokağa bırakacaklar:KK43::KK43: Yaaaaaa lütfen bana bir yol gösterin bu ailemin bilinçsiz davranışı beni deli ediyor.Neler tavsiye edersiniz?. Ben dışarı bırakılmasına karşıyım aklıma bin bir türlü kötü senarya geliyor ve cidden nefesim daralıyor düşünmekten:KK43::KK43::KK43:
Veteriner kliniklerinden edinebileceğiz,kızgınlık baskılayıcı,hormonal içerikli haplar var,çaresiz o haptan vericeksiniz..
Sokağa bırakmayın,biliyorsunuz zaten :(

Yada evcil hayvan sahiplerinin oldugu siteler var. Kizginlik donemindeki hayvanlarin sahipleriyle konusup halvete sokabilirsin. Ucretsiz bu arada

Belediyeler ucretsiz kisirlastirma yapiyorlar. Yarın ilk is belediyeyi arayip görüşün randevu alin, bu sure içinde de bir defaya mahsus hormon baskilayici ilac isteyin.
Sakin çiftleşmesi icin kedi bulayim hevesini alsin diye bir sey dusunmeyin. Kediler insanlar gibi halvete girip çıkmiyorlar. Kizginlik sureci gecene kadar yani ortalama 20 gun, gunde ortalama 40 kez ciftlesiyorlar! Ve buna izin verdiginiz surece kedi populasyonunu yok yere arttirmis olup dogacak ve muhtemelen olecek2 yavrularin gunahina girmis olacaksiniz hem de isinize yaramayacak. Tek cozum kisirlastirma.

Back
X