Merhaba Hanımlar
Hepinizin malumu, büyük beğeni ile izlenen Vicdan dizisi İzleyicinin tüm tepkisine rağmen, yayından kaldırıldı. Kanald'yi bu nedenle kınıyoruz ama bu bizlere diziyi geri getirmeyecek. O nedenle canla başla çabalamamız gerekiyor.
Bu konuda sosyal medya ayakta ama bugüne dek tüm tepkiler Kanald ile ilgili idi. Dün ise başka bir şey oldu ve @juliacoaster twitter hesabını kullanan kişi, şu adresten
http://imzakampanyam.com/Vicdan-Fox...FOXTV-deDevamEtsinKampanyasi-imza-kampanyasi# bir imza kampanyası başlattı ve birçok kaldırılması muhtemel diziyi anlaşma yaparak kanalına dahil eden @FOXTurkiye'ye açık bir teklifte bulundu ve kanalın Vicdan dizisini yayınlamasını istedi.
Elbette bu kampanya katılım ile başarıya ulaşabilir. Madem ki hepimiz bu diziyi sevdik, oyunculukları takdir edip, senaryoyu gerçekçi bulduk, o halde desteğimizi esirgemeyelim. Açılan yola bir yön de bizler verelim.
Eğer twitter hesabınız varsa oradan #VICDANFOXTV hashtagini kullanarak desteğimizi birkaç satırla gösterelim. FOX TV twitter'da @FOXTurkiye hesabını kullanıyor yukarıdaki #VICDANFOXTV hashtagine mesjımıza yazarak, @FOXTurkiye hesabını da eklemeyi unutmayalım.
ÖRNEK: #VICDANFOXTV 'de Devam Etsin Kampanyasına Destek Veriyorum. @FOXTurkiye
gibi...
twitter hesabı olan arkadaşlar bu kampanyayı başlatan @juliacoaster isimli arkadaşı da takip edin ki, kampanyası daha çok bilinir hale gelsin, dikkat çeksin. O da daha rahat dizinin yönetmenine, yapımcı ve senaristine ve hatta oyuncularına ulaşabilsin.
Facebook kullanan hanımlar siz de listenizdeki arkadaş, eş ve dostlarınıza bu imza kampanyasından ve de twitterdaki kampanyadan haberdar edin olur mu?
Son olarak size ekşi sözlükteki bir yazarın neden bu diziye destek olduğuna dair yazdığı yazıyı buraya alıntılıyorum. Lütfen okuyun. Gerçekten müthiş!
https://eksisozluk.com/entry/40037150 (tıklayabilirsiniz ya da doğrudan buradan da okuyabilirsiniz)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vicdan dizisi için @juliacoaster isimli twitter hesabının sahibi tarafından başlatılmış Vicdan Fox TV'de Devam Etsin Diyorsan Destek Ver isimli bir imza kampanyası var. konu ile ilgili twitter üzerinden destek vermek isteyenler için ayrıca #VICDANFOXTV 'de Devam Etsin Kampanyasi isimli hashtag de mevcut.
bir dizinin devam etmesi için bir entry yazacağımı söyleseler doğrusu bu ya inanmazdım. ama şu an yazıyorum. yazıyorum çünkü mesele sadece bir dizi film meselesi değil. bir kanalın, velinimeti sayması gereken izleyicinin tepkisine ve/veya o diziye desteğine rağmen adı geçen vicdan dizisini izleyicisi ile alay eder gibi bir yayıncılık politikası ile (önce final yazıp, sonra yeni bölüm yazarak) yayından kaldırmış olmasıdır.
hepimiz en fazla reklam getirisinin diziler aracılığı ile tv kanallarına iletildiğini biliyoruz. izleyici olmazsa reklam, reklam olmazsa da mali gelir olmayacağına göre, hiçbir kanal keyfe keder dizilere son veremez. he, izleyicisinin tepkisin umursamıyor, üç maymunu oynamayı tercih ediyorsa da, asıl patron olan izleyici günümüz teknolojisinin nimetlerinden (çeşitli web siteler, bloglar, twitter ve facebook 'hesaplarından) faydalanarak hem haklarına, hem de dizisine sahip çıkmayı bilir.
çok sesliliği savunan bir birey olarak, tüm bu ve benzeri kampanyaları destekliyorum. ve ne konuda olursa olsun hakkınızın yendiğini düşünüyorsanız, sessiz kalmayın hakkınızı savunun, davanıza sahip çıkın diyorum. davanız bir dizi film olsa dahi..
not

juliacoaster sizi tanımıyorum ama size helal olsun diyor, çabanızı sonsuz takdir ediyorum. ha gayret, bu ülke sizin gibiler ile güzel...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hadi Sevgili Hanımlar
Dizimize Sahip Çıkalım!