Vicdan mi gurur mu insanlık mi bilemiyorum yardım

Aginu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
42
9
1
40
Eşimin ailesiyle görüsmuyorum. Özellikle kayınpeder cok problemli birisi alkolik icip içip saçmalayan biri ve bir sürü hakaretleri var aileme bana. Bende eşim için konuşmayayım gorusmeyeyim dedim. Eşimde gorusmemi istemiyor. O gidiyor sadece ona da bi sürü hakaret edip kovuyor. Şimdi Size sorum bu kayinpederim annesini kaybetti ve ben aramak istemiyorum. Ailem de cenazeye filan gitmesin dedik . Bana çok garip gelen bir durum ölüm sonuçta aramalı miyim yoksa kayinvalideyle mi konusmaliyim siz olsanız napardiniz.

Bana ve aileme etmediği demedigi hakaret kalmadı cehenneme kadar yolu var bile dedi

Ben aramazdim.
Alkolik insandan gercekten hayir gelmiyor sen ne kadar iyi olmaya calisirsan calis nafile...
Kayinvalidenizi arayin yeterli.

Eşimin ailesiyle görüsmuyorum. Özellikle kayınpeder cok problemli birisi alkolik icip içip saçmalayan biri ve bir sürü hakaretleri var aileme bana. Bende eşim için konuşmayayım gorusmeyeyim dedim. Eşimde gorusmemi istemiyor. O gidiyor sadece ona da bi sürü hakaret edip kovuyor. Şimdi Size sorum bu kayinpederim annesini kaybetti ve ben aramak istemiyorum. Ailem de cenazeye filan gitmesin dedik . Bana çok garip gelen bir durum ölüm sonuçta aramalı miyim yoksa kayinvalideyle mi konusmaliyim siz olsanız napardiniz.

Bana ve aileme etmediği demedigi hakaret kalmadı cehenneme kadar yolu var bile dedi

kayyum validenize taziye iletmeniz daha musanip olacaktir. aileniz cenazeye katilabilir, siz de keza oyle; ancak bu karsilikli bir muhattaplik olacagi anlamina gelmez, namaza, duaya katilip, helallik verildikten sonra kimse ile yan yana gelmeden camiden ayrilinabilinir.

ölüm olunca sağ kalanlar adam mı oluyo bacım boşuna kafana takma ...İlla bişeyler yapmak istiyorsan kadıncağız için maneviyat adına bişeyler yap..Kv ile görüşüyorsanız o na basınız sagolsun demenız yeterli...(bence)

Çok sağolun kızlar ben ailemden hep iyi niyetli yaklaşım gördüm ölümdur dedim yaklasayim dedim ama yaklassan da kufredip kovabilcek yapıda biri allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın aramadim içim de böyle daha rahat KV e mesaj attım o bile çok belki sonra halalari amcaları ararım. İnce düşünmek bana zarar veriyo en iyisi mi önce kendini düşünçeksin. Sizin yazdiklariniz da içime su serpti

Ölen kişiyi tanıyor muısunuz samimiyetiniz var mıydı ?
Eğer var ise cenazeye giderdim ben .
Ama kesinlikle o adamı aramam kayınvalideyi arardım .
Aranızda ölen kişiyle samimiyet tanımışlık yoksa pekte kafaya takmayın yani dakika onca insan ölüyor hiç tanımamış biri olarak görün geçiin.

hakaret falan eder yine bu sefer insan farklı cevap verir aramazdım heralde

Back
X