• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan yapmakta haklimiyim

Nasıl yapabilirim bunu peki
Bir kere önce özgüvenini geri kazanman gerek o sana kusur bulmaya çalıştıkça sen bunu curutmesini bileceksin aynı anda ona da kusur bulmaya başlayacaksın ama bunu öyle anlarda alakasız zamanlar da yapacaksın ki sen bundan şundan ötürü bunu yapıyorsun diyemeyecek dış görünüşünü de yeniliyeceksin giyim kuşam bakım şu bu anladın ışte bir yandan da şu kafana taktığın 5 kilocugu vereceksin ama bunu o bile farketmeyecek yani ona buradan da malzeme vermekten kaçınacaksın

Bir kere önce özgüvenini geri kazanman gerek o sana kusur bulmaya çalıştıkça sen bunu curutmesini bileceksin aynı anda ona da kusur bulmaya başlayacaksın ama bunu öyle anlarda alakasız zamanlar da yapacaksın ki sen bundan şundan ötürü bunu yapıyorsun diyemeyecek dış görünüşünü de yeniliyeceksin giyim kuşam bakım şu bu anladın ışte bir yandan da şu kafana taktığın 5 kilocugu vereceksin ama bunu o bile farketmeyecek yani ona buradan da malzeme vermekten kaçınacaksın
Şimdi ilk is kalkıp dus alıp güzelce giyinip alışverişe gitmek olacak ozman isim..bundan sonra da taviz yok ama bunları gözün e sokarak değil yavaş yavaş yapmak

Ahhhh içinizdeki potansyelin bir farkında olsanızzz siz bile kendinizden korkarsınız...
Kadınların nekadar zeki akıllı gözü kara hırslı tuttuğunu koparan varlıklar olduğunu siz henüz keşfedememişsiniz kadın olmanıza rağmen.
Silkelenin lütfennn, kilolu değilseniz bile çaktırmadan biraz daha kilo verin, saçınızı değiştirin kestirin boyatın ya da saç ekleterek uzatın, olduğunuzdan farklı birşeyler görsün.
Ama bunu eşiniz için değil kırılmış gururunuz için yapın.
"Öyleee miiiii bak görürsün sennn" diyiverin artıkkkk :))))
Ahhhh biz yok mu bizzzzz, lütfen nasıl kutsal ne mükemmel bir varlık olduğunuzu görün ;)
Sizden başka yok ;)
Hadi, şimdi.. ;)

gercekten cok kilonuz bile olsa böyle konusamaz baskasının yanında onu orada gömmeliydiniz. bakın birdaha söylermiydi . esiniz kalas sizin onu yontmanız lazm bazı erkekler böyle erkek arkadaslarına nasıllarsa karısınada öyle. kendi modunuzu düsürmeyin onun sizi asagılamasına izin vermeyin

benim eşimde nişanlıyken bazen bana asker arkadas muamelesi yapardı ve yine birgün satıcı kızın yanında böyle birsey yaptı cıktın ordan konusmadım sen nasıl bir öküzsün dedim yanlıs yaptım seni secmekle dedim essek gibi pisman oldu sonraki günler soguk durdum . halen ara ara oluyor kabalıkları onkarı vurgukuyorum ben karınım arkadasın degilim dikkat et diye uyarıyorum

Saçlarınızı devamlı tepede topuz şeklinde gezmek ve evde devamlı pijamayla durmak solmuş bi yüz yeni evliyken bende böyleydim iki sene snra kendime geldim etrafımda makyajlı bakımlı giyinen kızlar filan gezerken ben niye üç kuruşluk tişörtle geziyorum deyip silkelendim kilolu degilmissiniz üzerinize yakisan değişik şeyler almayi deneyin gerekirse paraya kıyın biz paraya kiyamadikca erkekler kendi ihtiyaçlarını en iyisinden karsiliyolar dudaklariniza uyumadan önce nemlendirici sürün saçınızı boyatın özgüveniniz yerine gelecektir

Duzgun yazsaydiniz daha iyi anlasilirdi diye dusunuyorum. Pek anlamadim ama esinizin size yaptigini siz de ona yapin, bir daha yapmaz emin olun.

Paraya değer vermeyen adamı para harcayarak cezalandırmak... hımm bence çok yanlış . Sen ne anlarsın deyip bıraksan 1-2 kere başka bir şey diyemez sana . Bide pijama vs evliliği motonlaştırır . Git onun yerine 1-2 sexi gecelik filan al patron kim onu göster ;) . Kadınların % 60 dan fazlası bunu deniyor istediğini bu yolla elde ediyor :D sende yap bir şey olmaz

Ya illa kötü niyet arama biz sözlümle bile birbirimizle alay ederiz. Ben şişman olmadığım halde pantolona bakar o pantolonun sana olacağına inanıyor musun der giysen de çıkaramazsın der ama bunlara güler geçeriz ben de ona beğendiği kıyafetler için onlar göbeksizler için canım hiç bakma onlara derim.

Eşin şaka yapıyor olabilir ama şakasının seni kırdığını anlat. Muhtemelen evlendiğinden bu yana aldığın kilo özgüvenini düşürdü.
Eşin de bunu söylerse dikkat edersin diye mi düşünüyor acaba... Keşke kırıldığını anlayıp bu şakaları devam ettirmese.

Kendini salma asla bu sözler asla seni beğenmemesinden değildir.

Back
X