Vicdanı el vermediği için eski sevgilisine dönen var mı?

chen20

Sevgi emek ister...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
189
2
66
İstanbul
Kızlar 4 yıllık bir birlikteliğim vardı. Tartışmalar, anlaşamamazlıklar, kıskançlıklar yüzünden benim sevgim bitti. Ayrılmak istedim. Ve ayrıldık da...

Sonra kendini bıraktı. Her şeyi boşladı. Çok fazla acı çekiyordu. Üzülüyordum ama dönmem için abartıyor olabileceğini de düşünüyordum.

4 ay ayrı kaldık. Bu şubat tatilinde 3 hafta boyunca herkesten uzaktım. Kendi sesimi dinleyebildim.

Mailime mesaj atmıştı. Finallerinin çoğuna girememiş. Okul hayatı da mahvolmuş Bunu duyunca çok üzüldüm.

Beni çok seviyor, biliyorum. Onu düşününce çektiği acıları düşünüyorum. Vicdanım çok sızlıyor. Bir insanın hayatının mahvolmasına sebep olduğumu düşününce çok kötü oluyorum. Onu yarı yolda bırakmış oldum.

Ve ona geri döndüm bir kaç gün önce. İyi bir insan. Ama içimde ona karşı bir sevgiliye hissedilen duygu yok, iyi bir arkadaşa hissedilen duygu var. Siz olsanız ne yapardınız?

Canım ben olsam asla dönmezdim çünkü sevgin bitmiş biten birşeyde nasıl eskiye dönecekki bu ilişikinin sonu yok yine bir noktada bitireceksin
sen ona üzülüp geri dönmüşsün böyle yaparak her ikinizede daha çok zarar verceksin çünkü sanada yazık sevmediğin insanla ne zamana kadar zamanını harcayacaksın mutsuz olacaksın ona gelince sensizliğe alışmışken tekrar senle beraber hep içinde tekrar terkedilirmiyim korkusuyla yaşayack ve yine terk edilecek yine üzüntü çekecek
iç sıkıcı bir mesaj yazdım ama ne yazıkki bu böyle

Ben kocama dönemedim.
Perişan oldu gözlerimin önünde eridi,bitti,mahvoldu.
Gecelerce vidan azabı duydum,ona kıyamadım,kendimden çok ona ağladım ama yok dönemedim.
Çünkü biliyordum bitmişti bende. Ben onu mutsuz edecektim.

Ben olsam dönmezdim, vicdan azabı çekerdim ama yine de dönmezdim, sevgi, aşk bitmiş çünkü, eskisi gibi olmaz hiç bişey, istenilse de eskiye dönülmez, dönülemez, duyguları daha fazla zorlamamak gerek.

bencede barışmamlıydın.bu şekilde ona umut veriyorsun.eninde sonunda sende patlıyacaksın.dost olarak yanında kal

Bu zamana kadar geride kalan olmanın en zor olan olduğunu sanırdım.
Şimdi anlıyorum ki gitmek de çok zormuş...

eğer ona değer veriyorsan bir an önce git, bırak acısını çeksin, ağlasın ...acısını geciktirip uzatma
bence böyle ona iyilik değil saygısızlık da yapmış olursun...sen seni sevmeyen bir insanın sırf üzüldüğü için seninle olmasını istermiydin bir düşün...ben hiç istemezdim açıkçası...bıraksın bir n önce yoluma gideyim toparlanayaım isterdim ve evet giden olmak herzaman daha zordur aslında...çünkü suçlayıp kahredecek kimse kendinsindir...

Bir erkek arkadaşım da ben ondan ayrılınca çok kötü olmuştu ben de oturup her gün ağlardım onun için sonra dayanamadım yine başladık ama bir ay bile sürmedi bitirdim çünkü çok umutlanıyordu gelecek hayalleri falan kuruyordu ama ben ona aşık değildim onunla evlenmeyi hiç düşünemiyordum bile. Sonra yine çok yalvardı etti açıkça söyledim kendimi sana sevdireceğim dedi en sonunda ben başkasına aşığım dedim öylelikle artık aramıyor. Umarım unutmuştur beni onun için çok üzülüyorum ama devam etsem daha kötü olacaktı.

buna benzer bir durumu yasadım ve ayrıldım. sevgili olmak hatır gönülle yürüyecek bir şey degil diye düsündüm. cunku paylasılan seyler özel.. aşksız olamadı bende. o kadar iyiydi o kadar beyfendi ama bitirdim asla da pişman degilim... eşim olsa bu kişi tabii katlanırım bır nebze. ama genciz hepimizin beklentileri var. doya doya askı yasamak varken onunla olmak günah cıkarmaktan farksız.. bence böyle bi feda etme durumunu kendine yasatmamalısın..

bi süre acı çekicek ama eninde sonunda unutucak seni
ona değer veriyorsan git o da alışsın bi an önce yokluğuna yeni bi düzen kurmaya başlasın.ne kendine ne ona hayrın olur çünkü içinde birşeyler bitmiş
tamamen uzak kal sana asla ulaşamasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı bennn...bir kadının en kötü özelliğidir erkeğe vijdan azabı duyması.bende 6ıllık ilişkimde çokkk bitirdim çok ayalvardı mahfoldu kulu bıraktı.hep döndüm hep döndüm.sonra ne oldu biliyormusun ilk fırsata beni aldattııııııı.güya ölüyodu benim için güya mahfoluyodu ama aldattı.ve öle bir bitirdiki o kabusla benim ilişkiyi onarma çabalarımı bile önemsemedi yani benim yaptığım vijdan döndü bana patladı sakın yapma.istemiyorsan bitir

Ben çok döndüm,vicdanıma yenilip yasık üzüldü kıyamam vs dedim .Hata bu yaptığım diyerek bile bile bu adam bunu gene yapar diyerek döndüm .Sonunda noldu en ufak sıkıntıya zora geldiğinde kaçtı gitti ,resmen ortada bıraktı gitti.

Bırak olmuyorsa zorlama vicdanına değil kendini nasıl mutlu hissettiğine bak..

Kendine zorla acı çektirme

Evet uygun bir şekilde koparacağım tüm bağları. Haklısınız. Bu ikimize de acıdan başka bir şey vermeyecek...

Bu hatayı ben de yapmıştım geçen sene... Evet sizi gerçekten sevdiği ve çok değer verdiği için mutlu oluyorsunuz, kendinizi değerli hissediyorsunuz. Ama sevgi yok ortada, aşk yok. Sizi göklere sığdıramıyor, ağzınızın içine bakıyor ne isterseniz yapıyor... Ama olmuyor işte, bi yerde patlak veriyor sizin içinizde. Bir bakıyorsunuz mutlu değilsiniz aslında. Ben de bunu anladım ve ayrıldım hemen, hatta bıçak gibi kestim bir anda. Çünkü o insan sizinleyken mutlu olduğunu sansa da kendine eziyet çektiriyor, ve ilerisi de olmuyor böyle ilişkilerin. Yani kadının da sevmesi, aşık olması lazım, yoksa sıkılır bir süre sonra aşırı ilgiden. Yataklara düşmüş annesi aradı sınavlarına girememiş. Kadın arkadaş kalın diyor bana... Sanki bu daha iyi olacak, tam tersine yaraya tuz basacak arkadaş kalmamız. Şimdi vicdanım rahat, bir insanla sevmeden birlikte olmayın sakın size tavsiyem... Çünkü hem o insanı hem de kendinizi mutsuz etmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…