lutfen egitime onem verdiginiz kadar dilimize de onem verin ve dogru duzgun turkce kullanin. hem okumasi zor, hem cok ozenti gorunuyor. elle tutulur hicbir tarafi yok boyle yazmanin. duzgun yazin ki okuyanlariniz da sizi ciddiye alsin.
Ay hala bu devirde ben eşimi çalıştırmam diyenleri anlamıyorum hangi çağdayız yav çalışan bayanlar namuslarıyla para kazanmaya ,kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor afedresiniz o.... luk yapmaya gitmiyor kimse. Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum ben .Bu kadar mı kendilerine eşlerine güvensiz bu erkekler kadınlar evlerinden dışarı çıkınca kocalarını umursamıyorlar mı hemen başka birilerine mi meylediyorlar. Ya da kadının çalışınca eviyle yeterince ilgilenememesinden mi korkuyorlar evde iki tabak yıkamak, eşleriyle beraber sofrayı kurmak, temizlik yapmak bu kadar mı zor geliyor erkeklere bunun mantığını anlamış değllim hala.
Ben anlıyorum o erkekleri!
Kendileri dışarıdaki her kadını ve her kadın olan iş arkadaşını potansiyel sevgili ya da cinsel obje olarak gördükleri için kız arkadaşlarının da öyle göründüğünü sanıyorlar!!!!
Tam anlatamadım ama kişi kendinden bilir karşındakini!
bence de bu bir sebep olabilir başka mantıklı bir açıklaması yok çünkü.
İşte bizim kızlar da "kıskanılıyoz heyyyoooooo ya da vicdan azabı çekiyorum ühühühüüh" modunda!
Allahım Yarabbim ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?