• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım huzursuz..

- SwééT -

~ Rengarenk ~
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
387
2
96
Aksaray
Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum göz göre göre bir kızın kandırılmasına şahit oluyorum ve vicdanım hiç rahat değil. Konuya gelecek olursam; kız arkadaşım arkadaşının erkek arkadaşına aşık.. Aralarında birtakım şeyler de yaşandı yani platonik bir aşk değil aslında karşılıklı.. Çocuğun sevgilisiyle arası iyi aynı zamanda benim arkadaşıma da yanaşmaktan çekinmiyor. O kıza üzülüyorum sadece ve ne yapacağımı bilemiyorum. Arkadaşımı bu durumdan vazgeçirmeye çalıştım fakat olmadı. Ne yapılabilir bilemiyorum ama bu durumdan rahatsızım..

Gökhan Türkmen'in klibine dönmüş. aynı şey arkadaşının başına gelse ne yapardı acaba :20: bir an önce vazgeçmeye baksın. yok illa vazgeçmem diyosa arkadaş filan dinleme git o kıza söyle gerçekleri yazık kıza :47:

Arkadaşına Gerçekten Güveniyorsan, Laf Çıkmazsa Söyle..
Ama Ben Sanmıyorum ki Susacak Bu Durum Karşısında..:50:

Aslına Bakarsanız Hiç Karışmayın Böyle Şeylere..:50:
Arada Yuvarlanan Siz Olursunuz..
Hep Böyledir..
Ne Demişler;
''Yüzsüzdür İnsanoğlu Kimse Bilmez Fendini, Kime İyilik Yaptıysan Ondan Koru Kendini...''

kız zaten sevgilisi olduğunu biliyorsa sizlik bir durum kalmamış
onun yaptığı yanlış
her koyun kendi bacağından asılır!
bekar erkek mi yok yahu böyle sevgilisi olanlara,evlilere bakıyorlar.

kız zaten sevgilisi olduğunu biliyorsa sizlik bir durum kalmamış
onun yaptığı yanlış
her koyun kendi bacağından asılır!
bekar erkek mi yok yahu böyle sevgilisi olanlara,evlilere bakıyorlar.

Aaa Kızın Haberi Var mı Çocuğun Sevgilisi Olduğundan ??

bende söylemen taraftarıyım
kendi başımaza geldiğini düşünürsek en güzel cevabı buluruz
ortada her şeyden habersiz bir kız var
bunu bilip söylememen haksızlık olur
kendi üstünden düşün
bence sende böyle bi olay yaşasan bilmek isterdin

Bende kıza söylemen taraftarıyım.Herşeyden habersiz sevmeye,güvenmeye devam eden bir kız var ortada...

tabı kı kıza gerceklerı soyle yazık kıza ya arkasın nıhayetınde ogrenecek ve senın bıldıgınıde o kız senden once soylerse sen arkadasının gozunde bır omur boyu gonlundekı kırgınlıgı olursun mutlaka soyle bıran once kıza bu zamanın carpık ılıskılerıne kurban gıtmesın ne kadar erken ogrenırse o kadar ıyı durman hata bence ...!

bu nasıl bir iğrençliktir ya
cnm kesinlikle söylemen lazım yazık kıza hem sevgilisine güveniyor hem arkadşım sandığı kıza güveniyor resmen aptal yerine koyuyorlar kızı sessiz kalman hata olur.bence o kızla sende irtibatını kes gün gelir sana da yapabilir benzer şeyler ben olsam asla güvemezdim arkadaşlığımı da bitirirdim

Back
X