- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
aslında bu şekilde bu ilişkiyi yürüterek hem kendine hem ona zarar veriyorsun
onun da hakkı onu farklı şekilde arzulayan isteyen bi kadınla beraber olmak, üzüldüğü acıdığı için değil aşık olduğu için onunla beraber olman isteyen bi kadınla beraber olmak, ama ilişkiniz bu şekilde oldukça o kadın bu adamın karşısına hiç çıkmayacak, çıksa bile adam onu görmeyecek zaten, bitirmeniz her ikiniz içinde hayırlı yani
ne alakası var canım ya, ben senin için neler yaptım diye bi mantık var mı
tamam sana çok iyiliği dokunmuştur ama bunu kendi isteği ile yapmıştır, kafasına silah falan dayamadın herhalde
seninde hakkın, sadece sevgi dışında heyecanlar hissetmek, sözlü değilsiniz, nişanlı değilsiniz, anlatışına bakılırsa sevgili gibi bile değilsiniz
sana şimdiden vicdanın rahat mı diye mesajlar atan biri, yarın bi gün evlenince ne duygu sömürüleri yapmaz, yaş olmuş 34 ucu belirsiz gerçekten gönlün olmayan biri için ne beklemene gerek var ne vicdan azabı çekmene, sana bunu yapmasına izin verme
sadece vicdanım rahat olsun ya da acıdım diye bi adamla evlenilmez
her zaman bi arkadaş olarak yardıma ihtiyacın olduğunda yardım ederim mesajı vererek gönül ilişkinizi bitir bence, o da kendi yoluna baksın bu konu da sende
yetişkin kocaman insanlarsınız, sensiz olamam dedi, bende geri döndüm üzüldüğüm için gibi şeyler çok çocukca ve mantıksız bu yaşta
böyleleri ne yol verir nede yoldan çekilir ,insanı oyalar oyalar sizin mantığınızı kullanıp yolunuzu çizeceğiniz zaman izin vermezler vefa gösterir sonuna kadar beklersiniz bir bakmışsınız ki adam başkasına uçmuş şartlar düzelince ..sizde beklediğinizle kalırsınız yaş ermiş kemale aşık olmak evlenmek bu saatten sonra ...bencillik yaptığı ya adam gibi bir iş yapsın yada nasibimde varsan benim olursun desin yolundan çekilsin şartları düzelince gelsin..sinir oluyorum böyle erkeklere maalesef var benim etrafımdada bakalım hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?