• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanım rahat değil sizler naparsınız??

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
kızlar,,

benim sorunum vicdanım belki abartıyorum belkide çoğunuz aynı şeyi yapıyor.ama benim içim rahat değil.lütfen mantıklı düşüncelerinizi bana gösterin..

benim 1 seneden beri görüştüğüm biri var.ama çok uzaklarda.bana zamanında istanbulda iken çok faydası oldu bana yol gesterdi..gözümü acarak çok büyük düşmanımdan kurtardı.bizi yakınlaştıran onun iyilikleri idi.aşk oldumu derseniz hayır ama sevdm sanırım.yeri geldi kıyamadım.ve evlencektim.ama o gitti.kendi şehrine ve gelmek için mücadeleri var..bir yerden miras bekliyor 6 aya yakın bir türlü alamadı.alırdam kredi çekip gelcem dedi.bu arada herhengi bi vasfı yok.bu şehirde tek tanıdığı benim...neyse ben hep idare ettim durdum yaşımda 34..ve bu zaman zarfında evlenmek isteyen oldu..birde bu benim hayatımda die hiç arayışta olmadım..kendimi çevreye kapadım..telefon görüşmelerimizde hep tartıştık bir dönem.ayrıldık tekrar sensiz olmamam ben dedi.üzüldüm konuşmaya devam ettim..ailem zatn karşı.benimde işim gücüm iyi Allaha şükür.neyse kızlar şimdi hayatıma girmek isteyen benlen ilgili ciddi düşünen .aynı zamanda kanımda ısındı...lakinnnn gelde o yolları ac.bu insan yuzunden ona soğuk bakıyorum.napcam ben kızlar...bana diyor ben sen için neler yaşadım ben keyfimden mi burdayım neler çektim uğruna diyor..Allah yanına komasın diyor.benlen hep oynadın beni sevmedin diyr..bende dedim sen geldinde ben sana yokmu dedim ..sen yoksn gelcemde gelcen..yemiceğin yemeği tutma dedim.dün gece mesaj atmış belli davranışından brii var..vicdanın rahatmı?

kızlar napmam lazım....bu insanı uzmaden hak yemeden nasılll ben bitireyim.üzülmesin istiyorum benden soğusun.tamam huyu suyu güzel amaaa..olmucak bir dua gibi.işi gücü evi barkı ailesi hiçkimse yok burda...
acaba yanlışmı düşünüyorum.kötü bencil birimiyim...

ne alakası var canım ya, ben senin için neler yaptım diye bi mantık var mı

tamam sana çok iyiliği dokunmuştur ama bunu kendi isteği ile yapmıştır, kafasına silah falan dayamadın herhalde

seninde hakkın, sadece sevgi dışında heyecanlar hissetmek, sözlü değilsiniz, nişanlı değilsiniz, anlatışına bakılırsa sevgili gibi bile değilsiniz

sana şimdiden vicdanın rahat mı diye mesajlar atan biri, yarın bi gün evlenince ne duygu sömürüleri yapmaz, yaş olmuş 34 ucu belirsiz gerçekten gönlün olmayan biri için ne beklemene gerek var ne vicdan azabı çekmene, sana bunu yapmasına izin verme

sadece vicdanım rahat olsun ya da acıdım diye bi adamla evlenilmez

her zaman bi arkadaş olarak yardıma ihtiyacın olduğunda yardım ederim mesajı vererek gönül ilişkinizi bitir bence, o da kendi yoluna baksın bu konu da sende

yetişkin kocaman insanlarsınız, sensiz olamam dedi, bende geri döndüm üzüldüğüm için gibi şeyler çok çocukca ve mantıksız bu yaşta

Son düzenleme:
aslında bu şekilde bu ilişkiyi yürüterek hem kendine hem ona zarar veriyorsun

onun da hakkı onu farklı şekilde arzulayan isteyen bi kadınla beraber olmak, üzüldüğü acıdığı için değil aşık olduğu için onunla beraber olman isteyen bi kadınla beraber olmak, ama ilişkiniz bu şekilde oldukça o kadın bu adamın karşısına hiç çıkmayacak, çıksa bile adam onu görmeyecek zaten, bitirmeniz her ikiniz içinde hayırlı yani

aslında bu şekilde bu ilişkiyi yürüterek hem kendine hem ona zarar veriyorsun

onun da hakkı onu farklı şekilde arzulayan isteyen bi kadınla beraber olmak, üzüldüğü acıdığı için değil aşık olduğu için onunla beraber olman isteyen bi kadınla beraber olmak, ama ilişkiniz bu şekilde oldukça o kadın bu adamın karşısına hiç çıkmayacak, çıksa bile adam onu görmeyecek zaten, bitirmeniz her ikiniz içinde hayırlı yani

o kadar güzel tarafsız yazmışın ki arkadaşım..doğru bende engel oluyorum ona..ama ya çok sevip bu şekilde brakırsam ya lkarşıma çıkarsa..işte beni kullandık rahata kavuştun buldun birini gittin..ona dedim oyalama beni die.bana tamam git varsa git diyor.2 gün sonra çok kötüyüm hakkım sana haram..allah komasın..gibi vicdanımı ezecek laflar diyor..aslında çok iyi insan.ama olmucak bir dua bu..

Benim ona sevgim insan oluşu masum oluşu idi.yeri geldi sevdim.ama aşık olmadım..sakin fırtınasız bir ilişki idi.ama olabilirdi gene olabilirdi.burda yaşasa bir işi olsa gene olabilirdi.ama gelmiyor..benim yaşta geçiyor..birde vasfı yok..ne iş yaparkii.çalışkan ama kendi şehrinde....

ne alakası var canım ya, ben senin için neler yaptım diye bi mantık var mı

tamam sana çok iyiliği dokunmuştur ama bunu kendi isteği ile yapmıştır, kafasına silah falan dayamadın herhalde

seninde hakkın, sadece sevgi dışında heyecanlar hissetmek, sözlü değilsiniz, nişanlı değilsiniz, anlatışına bakılırsa sevgili gibi bile değilsiniz

sana şimdiden vicdanın rahat mı diye mesajlar atan biri, yarın bi gün evlenince ne duygu sömürüleri yapmaz, yaş olmuş 34 ucu belirsiz gerçekten gönlün olmayan biri için ne beklemene gerek var ne vicdan azabı çekmene, sana bunu yapmasına izin verme

sadece vicdanım rahat olsun ya da acıdım diye bi adamla evlenilmez

her zaman bi arkadaş olarak yardıma ihtiyacın olduğunda yardım ederim mesajı vererek gönül ilişkinizi bitir bence, o da kendi yoluna baksın bu konu da sende

yetişkin kocaman insanlarsınız, sensiz olamam dedi, bende geri döndüm üzüldüğüm için gibi şeyler çok çocukca ve mantıksız bu yaşta

aynen arkadasimiza katiliyorum,
uygun bir dille anlatmalisin,
vijdanin rahatlamasi icin evlenmemelisin onunla,
umarim seni anlicaktir:-(

Böyleleri ne yol verir nede yoldan çekilir ,insanı oyalar oyalar sizin mantığınızı kullanıp yolunuzu çizeceğiniz zaman izin vermezler vefa gösterir sonuna kadar beklersiniz bir bakmışsınız ki adam başkasına uçmuş şartlar düzelince ..sizde beklediğinizle kalırsınız yaş ermiş kemale aşık olmak evlenmek bu saatten sonra ...Bencillik yaptığı ya adam gibi bir iş yapsın yada nasibimde varsan benim olursun desin yolundan çekilsin şartları düzelince gelsin..sinir oluyorum böyle erkeklere maalesef var benim etrafımdada bakalım hayırlısı ..

böyleleri ne yol verir nede yoldan çekilir ,insanı oyalar oyalar sizin mantığınızı kullanıp yolunuzu çizeceğiniz zaman izin vermezler vefa gösterir sonuna kadar beklersiniz bir bakmışsınız ki adam başkasına uçmuş şartlar düzelince ..sizde beklediğinizle kalırsınız yaş ermiş kemale aşık olmak evlenmek bu saatten sonra ...bencillik yaptığı ya adam gibi bir iş yapsın yada nasibimde varsan benim olursun desin yolundan çekilsin şartları düzelince gelsin..sinir oluyorum böyle erkeklere maalesef var benim etrafımdada bakalım hayırlısı ..

erkek dediğin helal para gibidir.gelir o seni bunu demişler atalarımız

Back
X