vicdanım ve ben :(

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
kızlar sizlerle paylaşacağım şeyler var
ben eskiden hatalar yapmış kötü şeyler yaşamış yanlış insanlar seçmiş biriyim aileden kaynaklı olan boşlukları doldurmak istedim aklımca ama şimdi öyle vicdan azabı çekyorum ki nişanlıma söyledim eskiden sevgilim oldu dedim evet oldu . da hatta bazı insanlar tehdit etti bilirsiniz benimle bir şeyler yaşamazsan ailene ulaşırım gibi ama asla bu tür oyunlara gelmedim çevremde beğenilirim bu tür şeyler yaşadımşimdi çok pişmanım bazen biri saçmalayacakta huzurum kaçacak diye korkuyorum yaptığım bir şey yok normal olan şeyler ama luzumsuz insan o kadar çok ki benim durumumda olan varmı nişanlımla aram ıyı herşeyide anlattım ama korkuyorum kızlar bide kvdemın arkadaşlarının birinin yeğeni benim eskı arkadaşımdı bişi solemedıler ama ben nişanlıma anlattım sizce nasıl kendimi rahatlatmalıyım
kvden öğtenirse ne diyim bide sizlerin tecrube ve bilgilerinize guvenıyorum kızlar

dur bakalım hemen sıkma canını önemlı olan senın nısanlınla bu konuları konusmus olman kayınvalıdene gelıncede o konuda cok kasma kendını kolay değil oyle aıleye gırıpte ortalık karıstırmak. ama sen yınede her zaman kendını savun. önemlı olan ne yasayıp yasamadığın değil bunlardan ders cıkarmak

Olumlu olumsuz her şeyi nişanlına anlat. Olur da biri bir şey söylerse önceden senden duymak çok farklı, başkasından duyması çok farklı olacaktır.
Her şeyi nişanlına anlatabiliyorsan rahat tut içini

bence en ince ayrıntısına kadar anlatma arkadaşım...
kendisi sana anlatıyor mu herşeyini..
sonuçta oda bişiler yaşamıştır ve ayrıldığı kızda aynı durumda oalbilirsiniz...
ilerde yüzüne vurabilir benim korkum bu..eee erkek milleti işte...
eğer çok ileri düzeyde bişiler yaşamadı isen (ilişki vs gibi)çokta bilmesine gerek yok...

zaten konuştum ilk karşıma oturduğunda benım erkekarkadaşlarımoldu sana yalan soyleyemem dedim ama işte o zamanlar bana mantıklı gelen şimdi mantıklı gelmiyor

ya ben genede duyabıleceklerını anlattım ama işte dediğim gibi ozamnlar heycan veren ve mantıklı olan şimdi mantıksız çokmantıksız geliyor cahil aklımla yapmışım pişmanlık ve vicdan muhasebesi oluyor

genel olarak yaşadıklarını anlatmışsın nişanlında kabul etmiş sorun çıkarmamış bence canını sıkacak bir durum yok ortada bunlara kafanı takma ama en ince ayrıntısına kadar da nişanlına anlatma herşeyi bilmesine gerek yokkaldı ki nişanlının da sevgilileri olmuştur normal bir durum yani onun karşısında çok büyük günah işlemişsin gibi ezik davranma gerektiğinde dik dur canım

ona yalan söylemediysen doğrusunu yapmışsın zaten. inşallah başka kimsenin kulağına gitmez, endişelenmeni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…