Vicdanım :(

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
konuuya nereden geleceğim bilmiyorum yaklasık 1 yıldır süren ilişkim var sevgilimi gerçekten çok sevıyorum çok zor günler yaşadık ama şuan gayet iyiyiz.sorun şu ki sevgilimden önce başka bir erkek arkadasım vardı suan ona karsı hiç bir sey hıssetmıyorum bır senedır de değil konusmak yuzunu görmedım neden bunu anlatıyorsunuz dersenız unutmadın mı gıbısınden öyle birsey yok aklıma gelmiyor bile çok kısa zaman arkadas olmustuk onun dısında hıcbır yakınlasmamız olmadı.Ama benım vıcdanım rahat etmıyor işte neden bilmiyorum sevgilimi çok sevıyorum o da sevıyor bılıyorum ama eskıden olan arkadaslıgım yüzünden sankı onu sımdı aldattıyorum gıbı dusunuyorum aslında aldatmıyorum baska kımseyle konustugum görüştügüm yok neden içimde böyle duygu var bilmiyorum ona da anlatmıyorum böyle birseyı durduk yere tartısmaktan korkuyorum belkı gereksiz bir konuydu ama açıp açmamayı gerçekten dusundum anlatacak kımsem olmadıgı ıcın yazıyorum çünkü gerçekten kotuyum

için rahat olsun bence aldatma fılan yokkıne sende bılıyorsun bunu ama neden boyle bı duyguya kapıldınkı sasırtıcı ama kurtul bu dusuncenden rahatla..

aldatma hayatına o girdikten sonra olur. Şimdiki sevgilin mi sana baskı yapıyo benden önce hayatında kimsenin olmasını istemem gibisinden

ne aldatma hikayeleri var bi duysan seninkisi aldatmanın ''a'' sını bile kapsamıyor

bu kadar kendini huzursuz etme ortada aldatna falan yok ama bence eski arkadaşınla görüşmen doğru değil arkadaş olmaz ondan daha huzursuz olmaktansa senin yerinde olsam eskisiyle arkadaşlığımıda bitiririm

bu kadar kendini huzursuz etme ortada aldatna falan yok ama bence eski arkadaşınla görüşmen doğru değil arkadaş olmaz ondan daha huzursuz olmaktansa senin yerinde olsam eskisiyle arkadaşlığımıda bitiririm

ablam,arkadaşım zaten sevgilimle bir sene olacak onunla basladıgımdan beri ne sanal da ne de gerçek hayatta hiçbir sekılde görüşmedim görmem de.

diğer ablalarım için yazıyorum..
neden böyle bir duygu var anlamıyorum erkek arkadasım hiç böyle bir baskı yapmıyor ama ben sadece onu kaybetmek ıstemıyorum onu uzmek ıstemıyorum bu duygu aklıma gelince aldatmıs gıbı hıssedıyorum ama öyle birsey yok nasıl kurtulcam bundan yardım edın ne olur

Canım sen boş mu geziyorsun?
Anlamadım ben kendine sıkıntı yaratmak nedir?
Canın mı sıkıldı?

ne bileyim arada öyle düsünceler geliyor
hepiniz saolun yardımcı oldunuz size saçma gelebilr ama bazen içim gerçekten
çok sıkılıyor..

şöyle düşün, erkek arkadaşına aslında büyük bir iyilik yaptın, daha önce bir ilişkinin olması demek, absürtlükleri aştın, acemiliği attın, haksız davranışlarını gördün, dersler aldın, bir ilişkideki hatalarını ve artılarını öğrendin demektir. şimdiki ilişkin daha sağlıklı olacak

aslında haklısın teşekkür ederim ilgin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…