Vicdanimmi mantigimmi kalbimmi hayatimmi?

Emella80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
97
27
88
44
Hakaret ofke siddet arasina az da olsa yasanmis bir kac iyi aniyla yasadigim bir iliskiyi ceaaretimi toplayip bitirme karari aldim. o kadae cok ofkenin arasinda yasadigim bir kac iyi seyde kayboldu gitti ruhsuz mutsuz ozguveni kaybolmus bir ben olarak sosyallesmek adina sadece ise gittjm geldim cunku zati muhterem kimsyle gorumemi istemezdi herkese dusman di herkes kotuydu ona gore bense agzindan alisilagelms hayatim lafi disinda sade e hakaret duyardim onurum gururum nausum etrafta kim olursa olsun ayaklar altindaydi para kazandica yer bittikce benden beklerdi ama deli para yerdi bitincede is yok napalim sende ne paraciin sozu gelirdi oarasizlik dayak kufur ve bu da yasmak neyseki bir kav gun once bitti dedim bitemz pismanim dedi yok dedim intihar ederim dedi koatum geldim. dun gece alkol esliginde baan pismanliklarini anlatirken cuzdanimda buldugu bir su idaresi sira numarasi yuzunden psiman olan adam gitti ofke geldi ve sonuc ben yalvardim inandirmaya caliatm ondan habersiz ev turrugumu sandi parasi olamdigi icin bana muhtac ve caresizmis ve axi son kendini asti evt asti guxum yetmedi son anda ipi kestim ciglik cigliga tum bina dolustu neyseki kurtuldu ama benide vicdan yukune bogdu simdi soruyorum mantigim bu adam omur boyu ofkeli olacak diyor vicdanim onu bu durumda birakmamaliydin diuor kalbim sevimisr olabirisn ama sevilmekte iste diyor hayatta beji cagiriyor hayallerindeki gubi yasa diuir sizc ben ne yapmaliyim ha gisinin pesinden gitmeliyim icim daraliyor beni taniyanlae eski seni ozledik diyr cunku cidden arrik gulemiyorum yillardir

Umarım konu faketir o ne öyle ya kendini asmalar falan adam ruhen psikolojikman acil tedavi görmeli

Kesinlikle faje degil yasadim bizzat simdi annesinde kaliyot benden uzak dur dedim parasiz pulsuz bi sekilde ama korkuyla yasamaktan yoruldum ama onunda parasiz caresiz oldugunu bilmek acikcasi beni uzuyor ama ayni hayati yasamak onunla yasamak zor

Valla arkadaşım eşini kliniğe yatrmak şart o iyi deil ve o adamla bi ömür geçmez

Hayır kurumu değilsin kardeşim anasi baksın eşşek kadar adam senden para alıyor bide adamım diye sokakta dolanıyor hele ki ne o öyle hiç mi gururu yok kendini asmalar falan tövbe tövbe .. digygu somurusunde kaynanami geçmiş yeminle ... bırak ipini defolup gitsin aşarsa assin seni ziyan edeceğine ne hali varsa görsün. Az kendini sev lütfen. Bunların hepsi blöf.

Simdide sokaktayom beni evine al diuor evdeki esylarin bir kismi onun sabahtan beri yaziyor esyami sat param yol die isteyim diyorum anlamiyor sonra satma diyor yok gelecem rezillil cikartirim diuor arabami kose bucak sakliyorum zarar verecek die simdi yaziyor esyami satma dior iki ay sonra tayim isteyecegim ev tutsam esyali iki ay icin ne gerek var diyorum evde kalsam huzur vermz diyorum inanin artik yoruldum resmen yalvariorum beni birak die uzaklastirm karari cikarsam mi bide ustune kredi kartimi onda unutmusum bilerek limitini sifirlamis bi ton borc var deli olacagim k aileme bisey diyemiyorum korkmasinlar die cumki evli degiliz her gece korkuyla uyuyorum delirmek uzereyim

aileme bisey diyemiyorum korkmasinlar die cumki evli degiliz her gece korkuyla uyuyorum delirmek uzereyim

Nasil evli degilsiniz ya madem degilsiniz ne diye sabrediyosun ve aynı evdesiniz ben anlamdm sen konuyu salliyosun belli

Hemn izah edeyom soyleki kendi evini kapatti annesi yalniz kalmak istemedigi icin omun yanina tasindi ama esyalarinim bir kismini benim eve getirdi bazen bende bazen annesinnde kaldi son olarak annesiyle tartissti tabiki bana yerlesmeyi planladi ama isler bu boyuta donumce planlari bozuldu simdide sinirinden banaetmedigini birakmiyor cumki ben ona ayrilacagmi ve beni bulamayacagi bi yere tasinacagimi soyledim sabretigim.icin iyi bor isim olmasina ragmen o ilk tokatta omu terkermedigim icin kendime cok kiziyorum

Beni o kadar cok tehdit edip korkuttuki bana ne dese evt haklisin diuyordum ayrilmaya bile korkuyordum onu her terk edisimde neden gittigimle degil nereye gittigimle ilgilendi simdi bana nasil bir zarae verecek die dusunmekten delireceg tayinime iki uc ay var bide egitimciyim ogrencilerimin yuzune bakamiyorjm sanki anliyorlar hocam neyiniz var diyorlar onu tanidig gune lanet ediyorum hep ne dediusem ne yaotiysam yok adam yakamdan dusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…