Hakaret ofke siddet arasina az da olsa yasanmis bir kac iyi aniyla yasadigim bir iliskiyi ceaaretimi toplayip bitirme karari aldim. o kadae cok ofkenin arasinda yasadigim bir kac iyi seyde kayboldu gitti ruhsuz mutsuz ozguveni kaybolmus bir ben olarak sosyallesmek adina sadece ise gittjm geldim cunku zati muhterem kimsyle gorumemi istemezdi herkese dusman di herkes kotuydu ona gore bense agzindan alisilagelms hayatim lafi disinda sade e hakaret duyardim onurum gururum nausum etrafta kim olursa olsun ayaklar altindaydi para kazandica yer bittikce benden beklerdi ama deli para yerdi bitincede is yok napalim sende ne paraciin sozu gelirdi oarasizlik dayak kufur ve bu da yasmak neyseki bir kav gun once bitti dedim bitemz pismanim dedi yok dedim intihar ederim dedi koatum geldim. dun gece alkol esliginde baan pismanliklarini anlatirken cuzdanimda buldugu bir su idaresi sira numarasi yuzunden psiman olan adam gitti ofke geldi ve sonuc ben yalvardim inandirmaya caliatm ondan habersiz ev turrugumu sandi parasi olamdigi icin bana muhtac ve caresizmis ve axi son kendini asti evt asti guxum yetmedi son anda ipi kestim ciglik cigliga tum bina dolustu neyseki kurtuldu ama benide vicdan yukune bogdu simdi soruyorum mantigim bu adam omur boyu ofkeli olacak diyor vicdanim onu bu durumda birakmamaliydin diuor kalbim sevimisr olabirisn ama sevilmekte iste diyor hayatta beji cagiriyor hayallerindeki gubi yasa diuir sizc ben ne yapmaliyim ha gisinin pesinden gitmeliyim icim daraliyor beni taniyanlae eski seni ozledik diyr cunku cidden arrik gulemiyorum yillardir