- 25 Haziran 2016
- 7.522
- 13.365
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
polisi arayacaktim zaten onlar gelene kadar biraksin diye bagirdim.bence baskalari da duymustur ama kimse ses etmedi.cunku cok ses vardi.pencereler acik mutlaka duymuslardirKeske hemen arasaydiniz polisi seslenmeden once. Artik olan olmus elleri kırılsın
10 yaslarinda kiz cocuguydu.ne hata yapmis olabilir ki ya.pislik herifŞuan yapabileceğin bişey Yok kimseyi görmemişsin tanımıyorsunda. Çocuk küçük bi çocukmuydu
Elleri kısılsın inşallah görsün belasını.
Ne hata yaparsa yapsın. 10 yaş ne ya anasını mı öldürdü babasını mı öldürdü de böyle kin duyuyo. Eşşek herif ya10 yaslarinda kiz cocuguydu.ne hata yapmis olabilir ki ya.pislik herif
bilmiyorum olabilir.cunku kizi alan iki kadin suriyelilere benziyolardi.Babası değil de acaba kızı dilendiren birileri olabilir mi ?
malesef yok bende dusundum ama mahallede kullanan yokBulunduğunuz semtte kamera kullanan binalar varsa belki bulup şikayet edebilirsiniz.
bilmiyorum olabilir.cunku kizi alan iki kadin suriyelilere benziyolardi.
Şimide de şikayet edebilirsiniz kamera varsa bulurlar belkide babası değildi farklı biride olabilir.bilmiyorum olabilir.cunku kizi alan iki kadin suriyelilere benziyolardi.
bizim mahalleden degillerdi.yuzlerini de goremedik ki.en azindan tarif edersem bi ise yarardiŞimide de şikayet edebilirsiniz kamera varsa bulurlar belkide babası değildi farklı biride olabilir.
Kamera varsa bulunulabilir aslında.bizim mahalleden degillerdi.yuzlerini de goremedik ki.en azindan tarif edersem bi ise yarardi
evde yalnizdim korktum.bulundugum sokakta olsalardi firlatirdim ama diger sokaktalardi.atsam da bi faydasi olmazdi.o anda şoktan napacagimi bilemedim zatenOlayın geçtiği vakit polisi arayacak yada elinize söyle sağlam birşey alıp dışarı fırlamalıydınız.
Bunlardan daha delileri lazım ki, kökleri kesilsin.
Tamam o zaman elinizde bluteooth hoparlör yada normal hoparlör var mı?evde yalnizdim korktum.bulundugum sokakta olsalardi firlatirdim ama diger sokaktalardi.atsam da bi faydasi olmazdi.o anda şoktan napacagimi bilemedim zaten
hic aklima gelmedi gelse kesinlikle yapardim.ben olayi anlayana kadar olup bitti herseyTamam o zaman elinizde bluteooth hoparlör yada normal hoparlör var mı?
İndirin polis telsiz yada siren sesini. Verin balkondan ayarı.Hem uyuyan mahalle uyansın, hemde o domuz titresn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?