• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdansiz adam.siddete hayir

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.520
13.363
248
dun gece yasadigim olaydan dolayi hala kendime gelemedim.dun gece saat 1 civarindan balkona ciktim biraz serinlemek icin evde yalnizdim.esim sehir disindaydi.neyse birden bi cocuk aglama sesini duydum once komsulardan geliyo sandim.sonra yan sokaktan geldigini dusundum.yalniz sokagi hic bir sekilde goremiyorum sadece sesler duyuluyor.yan binayla.aramizdaki mesafe cok az o yuzden kizin diger apartmanin onunde agladigini dusundum.niye agliyor diye dusunrken birden aglama sesleri artti ve beni dehsete dusuren sesleri duydum.sopayla biri onu dovuyodu sanirim babasiydi.ama ne ses su an hatirladikca tuylerim diken diken oluyor.siz dusunun nasi vurdugunu.etrafa baktim kimseden ses yok kimse balkona da cikmiyor.evde yapnizdim cagirqcak kimsem de yok.bende balkonda kendimi saklayip bagirdim ne yapiyosun diye birak kizi(kendimi saklamamin sebebi beni gormesin evde yalnizdim korktum)beni duydu mu duymadi mi bilmiyorum ama hic ara vermedi.tam polisi arayacaktim ki iki kadin geldi kizi alip gittiler.bunlar bes dk da falan gerceklesti.kizi niye goturduler kimdiler anlayamadim.ama dunden beri kendime gelemedim.keske adamin yuzunu gorseydim.o kadinlari ilk defa goruyordum bizim mahalleden degillerdi.ne yapmaliyim.sizce vicdanim hic rahat degil

bilmiyorum olabilir.cunku kizi alan iki kadin suriyelilere benziyolardi.

Allah kahretsin ya, güçleri o yaşta ki çocuğa yeter anca. Keşke arasaydınız polisi, olay yerine yetişemese bile sokak aralarında dolaşıp, bulurlardı belki götürenleri, içim gitti yavruya ya :(

Olayın geçtiği vakit polisi arayacak yada elinize söyle sağlam birşey alıp dışarı fırlamalıydınız.
Bunlardan daha delileri lazım ki, kökleri kesilsin.

Olayın geçtiği vakit polisi arayacak yada elinize söyle sağlam birşey alıp dışarı fırlamalıydınız.
Bunlardan daha delileri lazım ki, kökleri kesilsin.
evde yalnizdim korktum.bulundugum sokakta olsalardi firlatirdim ama diger sokaktalardi.atsam da bi faydasi olmazdi.o anda şoktan napacagimi bilemedim zaten

evde yalnizdim korktum.bulundugum sokakta olsalardi firlatirdim ama diger sokaktalardi.atsam da bi faydasi olmazdi.o anda şoktan napacagimi bilemedim zaten
Tamam o zaman elinizde bluteooth hoparlör yada normal hoparlör var mı?
İndirin polis telsiz yada siren sesini. Verin balkondan ayarı.Hem uyuyan mahalle uyansın, hemde o domuz titresn.

Back
X