Victoria's secret diyeti

elllif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
56
0
86
Ankara
merhaba kızlar victoria's secret mankenlerine bakmaktan öldüm resmen:D nasıl bukadar zayıf olabiliyorlar sonucta bu insan bünyesi ya aklım almıyor en ufak kilolaırı yok onlarında bircok kusuru var ve kapatılıo birsürü makyajla ısıkla photoshopla falan filan ama kilolarına gelince cıldırtan nokta bu işte bileniz varsa söyleyebilirmi bu işin sırrı ne? $victorias_secret1.webp

Son düzenleme:
hepsininmi ya:( özl bi diyetleri falan yokmu bunalrın arastırmaktan bilgisayarla bütün olcam:D

BU VÜCUT İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM

İki çocuk ve bu harika vücut... Nasıl oluyor bu Isabeli?

- Bu vücut için çok çalışıyorum. Çok spor yapıyorum. Yemek de çok yiyorum tabii. Dövüş sporları yapıyorum. Her şeyden yerim ama az yerim. Her şeyin tadına bakarım ama bu, hepsini yiyeceğim anlamına gelmez. Ben sağlıklı beslenme uzmanı olmak istiyorum ileride.

Gerçekten mi?

- Evet, insanlara sağlıklı beslenmeyi anlatmak istiyorum. Biz modeller yemek yemiyoruz zannediyorlar, oysa yiyoruz. Vücut bir şeyler yemedikçe yakmıyor.

Evet, çok doğru. Vücut yemedikçe yakmıyor, depoluyor...

- Biz mesleğimiz gereği tüm dünyayı görüyoruz. Ve bu da tüm dünya mutfakları demek. Şimdi neden tatmayalım tüm bu mutfakları? Yazık değil mi? Evet, biz modeller yiyoruz ama hep spor yapıyoruz. Bu kadar basit. Bu yüzden her üç saatte bir yemek yemek lazım.

Ve ben bunu çok araştırdım sadece sebze türü yiyorlar onların bu vücudu korumaları o kadar kolay degil yani yapı degil azim bence tabi yapı da etkendir ama tamamıyle değil insan isterse olur :89:

Bende her gördüğümde ''hatunlar taş'' derken yakalıyorum kendimi
Vücutlarından para kazanıyorlar sonuçta formlarını korumak zorundalar
Yakabildikleri kadar yiyorlardır

Son düzenleme:

VİCTORİA'S SECRET DİYETİ-1 AYDA 5 KİLO

Kahvaltısını sıkı tutanların daha zayıf olduğunu keşfeden ABD'li bir diyetisyen, kahvaltı diyetini hazırladı. Diyet, Victoria's Secret modellerinin de diyeti olarak biliniyor. Rejim, 1 ayda 5 kilo verdiriyor.

Kahvaltısını sıkı tutanların daha zayıf olduğunu keşfeden ABD'li bir diyetisyen, kahvaltı diyetini hazırladı. Diyet, Victoria's Secret modellerinin de diyeti olarak biliniyor. Rejim, 1 ayda 5 kilo verdiriyor

"Yılın en etkili 10 diyeti" yazı dizimizin 3. gününde işleyeceğimiz zayıflama planı 'kahvaltı diyeti' olarak adlandırılıyor. ABD'li diyetisyen Dr. Daniela Jakubowicz'in yaptığı bir araştırmanın sonucuyla hazırlanan diyet; günlük kalori ihtiyacının yarısının kahvaltıda alınmasına dayanıyor. ABD'li doktorun araştırmasına göre; günlük kalori ihtiyaçlarının yarısını kahvaltıda alan kadınlar, çok daha az miktarda yemekle beslenen kadınlardan daha hızlı ve sistemli kilo veriyor. Dr. Jakubowicz, çok kahvaltı yapanların gün içinde daha az açlık hissine kapıldıklarının altını çizdi. ABD'li doktor ekledi: "Düşük karbonhidrat alarak kilo verme yöntemi yanlış bir yöntem. Bu şekilde sadece metabolizmanızı yavaşlatıyorsunuz. Başlangıçta kilo veriyormuş gibi görünseniz de daha sonraki süreçte obeziteye doğru yönelen bir gidişata sürüklenebilirsiniz. Ne kadar çok kahvaltı ederseniz, o kadar çok ve hızlı kilo verirsiniz."

1 günlük örnek diyet programı

Kahvaltı

Yumurta, zeytin, peynir, bal, kaymak, meyve…

Sabah kahvaltınızda canınız ne istiyorsa yiyin.

Öğle

Sebze sote

Akşam

Meyve salatası

Diyetin kuralları diyetin kuralları

* Sabah kahvaltınızı yaz aylarında saat 09.00'dan önce, kışın ise saat 10.00'dan önce yapın. Sabah kahvaltınızda; toplamda 600 ya da 850 kalorilik besinler tüketin.

* Öğle yemeği saatiniz 14.00, en geç 15.00 olmalı. Öğle yemeğinizin kalorisi 350 ya da 400 olmalı.

* Akşamları 19.00'dan sonra bir şey yemeyin. Akşamları alacağınız en fazla kalori miktarı; 150 ya da 200'ü geçmemeli.

Bunları unutmayın

* Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.

* Günde 7 saat uyuyun.

* Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun. Bol meyve yiyin.

* Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın.

* Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Müzik dinlediğinizde ve sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

* Ayakta hiçbir şey yemeyin.

* Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.

* Asansörü kullanmayın.

Bal mucizesi

ABD'li diyetisyen Daniela Jakubowicz'in çok önem verdiği sabah kahvaltısında 'olmazsa olmaz' dediği besin bal. Türk mutfağının da vazgeçilmez besini olan bal, Kleopatra'nın güzelliğinin anahtarı olarak kadınların gözdesi oldu. Yıllardır güzelliğin iksiri olarak bilinen bal, sağlık için de son derece faydalı. Bal öksürüğü keser, vücudu güçlendirir, hazmı kolaylaştırır, cinsel gücü artırır, idrarı söktürür, kalbi güçlendirir, uykusuzluğu giderir, halsizliği önler, cildi ve saçları güzelleştirir, yaraları iyileştirir, bağışıklık sistemini güçlendirir.

Rejiminize uygun yemek tarifleri

Elmalı Tart

Malzemeler: 3 yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket margarin, 1 limon kabuğu, 1 paket kabartma tozu, un, 2 yemek kaşığı üzüm, 2 yemek kaşığı fındık.

Yapılışı: Elmaları şekerle pişirin, tarçın ve üzümü ilave edin. Ayrı kapta yumurta, margarin, un ve limon kabuğu rendesini yoğurun. Şeker ve kabartma tozu ekleyin. Hamurdan, bir parça koparın. Hamura fındığı ekleyin. Fırın kabına hamuru yayın. Üzerine elmayı yayın. Buzdolabından çıkardığınız hamuru rendeleyin. Elma püresini serpip pişirin.

Enginar salatası

Malzemeler: 4 enginar, 200 gr. mantar, 2 sivri biber, 2 kırmızı biber, 2 yemek kaşığı mısır, 1 yemek kaşığı un, 1 limon suyu.

Sosu için; yarım çay bardağı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı mayonez, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı fesleğen, 1 çay kaşığı pul biber, 1 limon suyu

Yapılışı: Enginarları ve mantarları haşlayın. Malzemeleri ve sos malzemelerini karıştırıp servis edin.

İnt.bakındım bunu buldum
İnandırıcı mı dersen bence değil kadınların fazlalığı yokki 1ayda 5kilo verme ihtiyaçları olsun
İsimleri kullanılmış gibi geldi bana

Açıkçası bu kızlar kadar zayıf olmaz istemezdim:)) kız dediğin balıketli olacak hafiften bu ne böyle ergenlik çağına gircek kızlar gibi:))

fazlalıkalrı olmasın diye deli gibi spor yapıyorlar zaten ...aman allah bizdede yardıme tsin de sağlıkla kilolarımızdan kurtulalım ideal bir kiloda olalım bunlar gibi olmasakda olur :))

ben hafif balık etli bayanları daha çekici buluyorum..
bacakları biraz kalın olacak çok da değil ama birazcık..beyonce kadar değil..
bazen çok çirkin görünüyorlar zayıflıktan hastalıklı gibi..

sadece kilo vererek bu fizik yapısına ulaşılmaz, spor ve diyetin yanısıra fizik tipi de önemli. benim tanıdıklarım da onlar kadar zayıf ama fizikleri arasında dünya kadar fark var. kemik yapısı önemli. bazıları ne kadar zayıflarsa zayıflasın armut tipinde olmaktan kurtulamıyor.:97:

Son düzenleme:
bence metabolizmaları hızlı zaten spor yapıyorlarsa kesinlikle hızlıdır :) İlk iş metabolizmanı hızlandırmak az yersen metabolizman yavaşlar, yağ depolarsın.. (: Benim önerim bu. Tabii dikkatli yemeni öneririm yoğurt ve pul biber ağırlıklı yemelisin ikisi de su değil yağ yakar bolca zayıflamalar :)

hani biz onlara "taş" diyoruz ya, onlar spor yaparak taş oluyorlar yoksa zayıf olup insanların bıngıl bıngıl etleri de olabilir :) Bence en önemlisi spor yapmak, çünkü kendimden biliyorum spor yapınca ne yesen vücut yakıyor. Tabiki de abartmamak gerekli yemeyi de ancak spor ile beraber daha doyurucu bir beslenme programıyla böyle bir vücuda kavuşulabilir. Örneğin, abur cubur, kola, çikolata yemeden ve beyaz ekmeği tam tahıllı ya da kepekli ekmeğe çevirerek ve dozunda yemek yendiği zaman tereyağı vs yerine sızma zeytinyağı kullanıldığı zaman bu vücuda ulaşmak çok zor değil. Dediğim gibi önemli olan spor yapmak, ben her gün sabah 2 saat yüzerek ve sonradan fitness yaparak 1 ay gibi bir zamanda fazla kilolarımı verdim ve inanın burda yazan gibi bir diyet uygulamadım abur cubur vs haricinde neredeyse her istediğimi yedim. Ama önemli olan şu abur cubur HİÇ yemedim, çünkü biliyorum bir kere başlayınca daha yemek istiyor insan.

Tabiki de herkesin spor salonuna gitme ya da yüzme havuzuna gitme imkanı olmayabilir ama artık belediyelerin böyle yerleri var ya da bunlar hiç yoksa, açın müziği evde her gün 1 saat 2 saat terleyene kadar göbek atın, dans da bir spordur! Hatta şu sauna eşofmanlardan giyip göbek atın daha iyi kilo verebilirsiniz. Önemli olan diyet yapmak değil bunun yanında hareket etmek metabolizmayı hızlı tutmak bana göre kendi deneyimlerimden konuşuyorum :)

Çok az yedikleri kesin.Bir yazıda okumuştum Alessandra Ambrosia yemek yerken sadece 2 kaşık yiyormuş.Birde spor yapınca hem vücut şekilleri oluyor,hemde formda kalabiliyorlar.Dayanabilsem bende yapardım ama mesele dayanabilmek ve doğuştan düzgün bir fiziğe sahip olmak :)

Bence tamamen yapı meselesi. Şu an değilim de çok zayıf incecik oldugum zamanlar oldu. boyum 163, 38 kg olup hastaneye yattığım zamanı dahi biliyorum. ama hiç onlar gibi diri, taş gibi bir vücut olmuyor. tabiki çok çok azdı ama 38 kg iken bile göbek oluyor bende, minicik de olsa orda çıkıntı oluyor. yani demek istediğim nolursa olsun gitmiyor.

bence tamamen yapı meselesi. şu an değilim de çok zayıf incecik oldugum zamanlar oldu. Boyum 163, 38 kg olup hastaneye yattığım zamanı dahi biliyorum. Ama hiç onlar gibi diri, taş gibi bir vücut olmuyor. Tabiki çok çok azdı ama 38 kg iken bile göbek oluyor bende, minicik de olsa orda çıkıntı oluyor. Yani demek istediğim nolursa olsun gitmiyor.

aman allahımmm 38 kilo yaa birahatsızlıktan dolayımı yattınız hastahanede yoksa bu zayıflıktanmı anlamadım yaaa insan 38 kilo ile nasıl ayakta durur..?

aman allahımmm 38 kilo yaa birahatsızlıktan dolayımı yattınız hastahanede yoksa bu zayıflıktanmı anlamadım yaaa insan 38 kilo ile nasıl ayakta durur..?

Midem bulaniyordu canin istemiyordu yemiyordum. Sonra cok zayifladim ayakta zor duruyordum hastaneye yatirdilar. 43 kg olunca ciktim.

Back
X