Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

merhabalarrr sevgılı kk bayanları !! ben ınce tellı dalgalı saclı bırısıyım yazları saclarımı kurutmadıgım ıcın kabarma olmadan gayet guzel sekkılendırebılıyordum ama malum onumuz kıs ve makına ıle kurutmam gerekır (cunku sureklı hasta olan bı yapıya sahıbımm malesef) kurutma makınasının normal baslıgıyla kurutmaya kalksam dalgalarımmm bozuluyor kabarıyo sacma sapan sekıller olusuo

burda bı kac konuda bazı uyeler vıgo ıle sekıllendırdıklerınden bahsetmıs ama ben hala kullanımını anlayamadım

lutfen yardımcı olur musunuz vıdeo fılan varsa eklersenız cok memnun olurum sımdıden tesekkurlerr

bakan arkadaşlar konuya cevap versee eger bılıyorlarsa
canım merhaba. benim saçlarım da dalgalı. ben de daha yeni vigo kullanmaya başladım. saçlarına ıslakken köpük jöle veya şekillendirici sürüp, daha sonra başını öne doğru eğip vigonun çukur bölümüne saçlarını bölüm bölüm yerleştirerek kurutuyorsun. tabi kabarık, dolgun gözükmesini istiyorsan başını ters çevirmelisin.

ay canım cok tesekkurler ya sanırım saclarımı tutam tutam ıcıne koyup yukarı dogru kurutuyorum :26: umarım dogru anlamısımdır tekrardan cok tesekkurler saclarım elektrıklenıp kabaracak dıye korktugumdan hıc kurutma makınesı kullanamıyordum

rica ederim. umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin

Vigoyla hem dalgalar belirginleşiyor hem de kabarmıyor canım :) Arkadaşın dediği gibi önce bir saç şekillendirici, kabarmayı önleyici ürün kullan ( jöle yerine köpük derim daha etkili) sonra da başını öne eğip, tutam tutam saçını vigoyla kurut.