Bebek Beslenmesi Vimin-fer şurup

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
merhaba.
arkadaşlar aranızda bu şurubu kullanan varmı.iştah açıcı ve kan yapıcıymış.
bende kullanmak istiyorum.
oğlum bağırsak enfeksyonu ve hemen arkasında zatürre geçirdi.ve çok zayıfladı.
biraz kendini oparlasın istiyorum bu şurup ile.
kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

bunu doktara sorsanız daha iyi olur burda yanlış bilgiler verilebilir. sonuçta önemli iki hastalık geçirmiş çocugunuz. zatüre hastalıgına çok iyi bir bakım gerekiyor benim oglumda geçirmişti ben hiç vitamin şurubu vermedim dr.da hiç verin demedi zaten. doğal olan besinlerle besleseniz daha iyi olur.

teşekkür ederim.
doktoruma sordum verebilirsiniz dedi.
benim asıl öğrenmek istediğim iştah açıyormu?
elimden geldiğince doğal besinlerle beslemeye çalışıyorum ama iştah yok.
teşekkürler yorumunuz için.

merhaba benim de oğlum 1 yaşında ve iştahsız. ne yapsam yemiyor. Doğal beslemeye çalışıyorum fakat hiçbirşey yemiyor. Bunun için vimin fer kullanabilirmiyim acaba?

merhaba benim kızım 10 aylık ve hiç iştahı yok dr sordum vitaminsiz kalmasın ve iştahını da açar diyerek vimin c verdi sanırım biraz işe yarıyor az da olsa yemeye başladı hafiften ama kilosu iyi dedi çok az standartların altındaymışş ama o kadar önemli değilmiş verebilirsin bence zararlı bişey değil..

merhaba benim kızımda 1 yaşında,iştahsız bir bebek bir kere isteyerek yerse beş kere yemiyordu çok bunalmıştım artık son bir iki aydır üstüne düşmedim.ancak bu sefer demir eksikliği çıktı kan sayımında dr vimin fer i tavsiye etti.sanki biraz iştahı açıldı.verdiği kiloyu geri aldı.bende vitamini doğal yollardan almasını isterim ama yemeyince en azından düzelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…