Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar hanımlar 2 aylık hamileyim doktorum vinalac verdi ama afedersiniz ishalim sürekli acaba ilacın yan etkisi olabilir mi ? Kullanan varmı aydınlatabilir misiniz
Merhabalar hanımlar 2 aylık hamileyim doktorum vinalac verdi ama afedersiniz ishalim sürekli acaba ilacın yan etkisi olabilir mi ? Kullanan varmı aydınlatabilir misiniz
Bilemiyorum arkadaşlar doktoruma danışmam lazım sanırım bol bol ceviz badem fındık yiyorum çokta isteyerek yemiyorum onlar dan da kaynaklı olabilir vinalac da bana gelmemiş olabilir bebeğe zararı olur mu ishalin