ay cok sagol canim valla dertleri basladi smdiden heyecani kostrmacasi :)sorun hakkinda fikrim yok canm ama hamileligini tebrik ederimm kimyasal gecrmistin die hatrliyrm. simdi gorunce yazmadan edemedim cok sevindimm:) saglikla gecir surecini saglikla al kucagina insallahhh:)
evet canm haklsn mcg, mg yazmisim yanlislkla. Hemen duzelttmCanım gönülden tebrik ederim bende okumuştum çok sevindim senin adına :) ilaçlar hakkında hiç bi fikrim yok ama 400 mg değil de 400 mikrogram olabilir mi acaba mg olarak çok fazla olur çünkü
O zaman çok olmayabilir belki de canım ben folbiol 5 mg kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi ikiye kırıp öyle iç dedi doktorum. Sen yine de sor istersen aklında kalmasınevet canm haklsn mcg, mg yazmisim yanlislkla. Hemen duzelttm
daha durum netlesmedi, doktorum da netlesmedi. Kendisi tel numarasini vermedi bana. Guvenemedim de zaten. Kimyamiz uyusmadi.Muhtemelen degistirecgmO zaman çok olmayabilir belki de canım ben folbiol 5 mg kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi ikiye kırıp öyle iç dedi doktorum. Sen yine de sor istersen aklında kalmasın
Cidden doktor çok önemli canım bende bir düşük yaşamıştım öncesinde 3 doktor değiştirmiştim. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Kafana uymuyorsa değiştir canım sonra sorular bitmiyor kafada bir türlüdaha durum netlesmedi, doktorum da netlesmedi. Kendisi tel numarasini vermedi bana. Guvenemedim de zaten. Kimyamiz uyusmadi.Muhtemelen degistirecgm
ay ciddi misin yaIlaci falan bosver de ben senin hamile olmana çok sevindim forumlarda hep görürdüm bu kız hamile kalsın derdim.. Bi an önce keseyi de bebisi de kalp atışlarını da gör inşallah
Birçok kısıye yardım etmeye çalıştın bence onların karşılığını görüyorsunay ciddi misin ya
Bunu diyen cok kisi var boyle mesajlari okudukca cok mutlu oluyorm. Aslnda son 1 aydr hamilelik forumundaym ama aa hamilemisin dyp sevinen sasiran cok var ne guzel bisey
herkesten cok pozitif yorumlar aldm.
Baksana dualar bile aliyomusum, belki de o yuzden cabucak tuttu
Allah razi olsn canim, herkesin gonlune gore olsun insallah.
Keseyi gordum, kalp atisini duydum diye paylasmak da nasip olur insallah
daha gebelik planlarken başlamştım folik aside. benm kafamı karıştıran doktorun 2 tane folik içerikli ilaç vermesi olduBen hamilelikten uc ay once folbiol ictim hamileligin uc ay bitimine kadar kullandim . Normalde 6 ay istiyorlar zaten. Daha once folik asit kullanmamissan sorrun olmaz bence. 3. Ay bitince folik asidi kesip decavite gecmistik
inşallah canım, umarım öyledir, birilerine faydam dokunduysa ne mutlu bana hep buralardaym elimden geleni yaparımBirçok kısıye yardım etmeye çalıştın bence onların karşılığını görüyorsun
Inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağız bizi habersiz bırakma
Ne kadar surede hamike kaldinizay ciddi misin ya
Bunu diyen cok kisi var boyle mesajlari okudukca cok mutlu oluyorm. Aslnda son 1 aydr hamilelik forumundaym ama aa hamilemisin dyp sevinen sasiran cok var ne guzel bisey
herkesten cok pozitif yorumlar aldm.
Baksana dualar bile aliyomusum, belki de o yuzden cabucak tuttu
Allah razi olsn canim, herkesin gonlune gore olsun insallah.
Keseyi gordum, kalp atisini duydum diye paylasmak da nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?