Vinalac ve Folic Trio birlikte kullanimi?

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
Arkadaslar yeni gebelik oldgu icn doktor daha netlesmeden vinalac yazdi vitamin,mineral ve folik asit kompleksi olan bir ilac.
Telefonda kesnlestgini belirtmek icn aradgnda folik asit almami soyledi, ben halihazrda folic trio kullaniyodm olr mu dedm olur dedi. Ama smdi baktgmda vinalacda 400mcg folik asit oldgunu goruyorm bi o kadar da folic trioda var miktar bayagi artms oluyor. Bunlari birlkte kullanan var mi?
Hizli donus yapanlara minnetter olurum

Son düzenleme:
sorun hakkinda fikrim yok canm ama hamileligini tebrik ederimm kimyasal gecrmistin die hatrliyrm. simdi gorunce yazmadan edemedim cok sevindimm:) saglikla gecir surecini saglikla al kucagina insallahhh:)

sorun hakkinda fikrim yok canm ama hamileligini tebrik ederimm kimyasal gecrmistin die hatrliyrm. simdi gorunce yazmadan edemedim cok sevindimm:) saglikla gecir surecini saglikla al kucagina insallahhh:)
ay cok sagol canim valla dertleri basladi smdiden heyecani kostrmacasi :)
daha keseyi bile goremedim minicik su an :KK200:

Canım gönülden tebrik ederim bende okumuştum çok sevindim senin adına :) ilaçlar hakkında hiç bi fikrim yok ama 400 mg değil de 400 mikrogram olabilir mi acaba mg olarak çok fazla olur çünkü

Canım gönülden tebrik ederim bende okumuştum çok sevindim senin adına :) ilaçlar hakkında hiç bi fikrim yok ama 400 mg değil de 400 mikrogram olabilir mi acaba mg olarak çok fazla olur çünkü
evet canm haklsn mcg, mg yazmisim yanlislkla. Hemen duzelttm

evet canm haklsn mcg, mg yazmisim yanlislkla. Hemen duzelttm
O zaman çok olmayabilir belki de canım ben folbiol 5 mg kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi ikiye kırıp öyle iç dedi doktorum. Sen yine de sor istersen aklında kalmasın

O zaman çok olmayabilir belki de canım ben folbiol 5 mg kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi ikiye kırıp öyle iç dedi doktorum. Sen yine de sor istersen aklında kalmasın
daha durum netlesmedi, doktorum da netlesmedi. Kendisi tel numarasini vermedi bana. Guvenemedim de zaten. Kimyamiz uyusmadi.Muhtemelen degistirecgm :(

daha durum netlesmedi, doktorum da netlesmedi. Kendisi tel numarasini vermedi bana. Guvenemedim de zaten. Kimyamiz uyusmadi.Muhtemelen degistirecgm :KK43:
Cidden doktor çok önemli canım bende bir düşük yaşamıştım öncesinde 3 doktor değiştirmiştim. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Kafana uymuyorsa değiştir canım sonra sorular bitmiyor kafada bir türlü

Ilaci falan bosver de ben senin hamile olmana çok sevindim forumlarda hep görürdüm bu kız hamile kalsın derdim.. Bi an önce keseyi de bebisi de kalp atışlarını da gör inşallah :halay:

Ilaci falan bosver de ben senin hamile olmana çok sevindim forumlarda hep görürdüm bu kız hamile kalsın derdim.. Bi an önce keseyi de bebisi de kalp atışlarını da gör inşallah :halay:
ay ciddi misin ya :KK200:
Bunu diyen cok kisi var boyle mesajlari okudukca cok mutlu oluyorm. Aslnda son 1 aydr hamilelik forumundaym ama aa hamilemisin dyp sevinen sasiran cok var ne guzel bisey:KK200:
herkesten cok pozitif yorumlar aldm.
Baksana dualar bile aliyomusum, belki de o yuzden cabucak tuttu:KK46:
Allah razi olsn canim, herkesin gonlune gore olsun insallah.
Keseyi gordum, kalp atisini duydum diye paylasmak da nasip olur insallah :anneadayı:

Bunu diyen cok kisi var boyle mesajlari okudukca cok mutlu oluyorm. Aslnda son 1 aydr hamilelik forumundaym ama aa hamilemisin dyp sevinen sasiran cok var ne guzel bisey:KK200:
Baksana dualar bile aliyomusum, belki de o yuzden cabucak tuttu:KK46:
Keseyi gordum, kalp atisini duydum diye paylasmak da nasip olur insallah :anneadayı:
Birçok kısıye yardım etmeye çalıştın bence onların karşılığını görüyorsun :KK19:
Inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağız bizi habersiz bırakma :KK200:

Ben hamilelikten uc ay once folbiol ictim hamileligin uc ay bitimine kadar kullandim . Normalde 6 ay istiyorlar zaten. Daha once folik asit kullanmamissan sorrun olmaz bence. 3. Ay bitince folik asidi kesip decavite gecmistik

Ben hamilelikten uc ay once folbiol ictim hamileligin uc ay bitimine kadar kullandim . Normalde 6 ay istiyorlar zaten. Daha once folik asit kullanmamissan sorrun olmaz bence. 3. Ay bitince folik asidi kesip decavite gecmistik
daha gebelik planlarken başlamştım folik aside. benm kafamı karıştıran doktorun 2 tane folik içerikli ilaç vermesi oldu :KK64:

Birçok kısıye yardım etmeye çalıştın bence onların karşılığını görüyorsun :KK19:
Inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağız bizi habersiz bırakma :KK200:
inşallah canım, umarım öyledir, birilerine faydam dokunduysa ne mutlu bana hep buralardaym elimden geleni yaparım :KK200:

Baksana dualar bile aliyomusum, belki de o yuzden cabucak tuttu:emir_bebek:
Ne kadar surede hamike kaldiniz

Back
X